FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Hagi nu se mai joacă! Supertransfer pentru titlu

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 19:19

După o jumătate de an petrecută la FC Wil, Paul Papp ar putea reveni în Liga 1. Viitorul se interesează în aceste zile de transferul fundașului de 27 de ani. 

Conform surselor GSP, Gheorghe Hagi a luat legătura cu jucătorul și caută să găsească o modalitate pentru a-l aduce la echipă. Principala piedică în calea transferului este însă salariul foarte mare pe care Papp îl primește la FC Wil. Formația din divizia secundă elvețiană îi oferă fostului campion al României 400.000€ pe sezon!

Portița ar putea fi faptul că elvețienii au decis să taie drastic bugetul și să scape de oamenii cu salarii mari, caz în care Papp ar putea deveni liber de contract.

El mai este urmărit și de formații din străinătate, deși nu este încă vorba de nicio ofertă concretă.

TV Digi Sport informează că pe urmele românului mai este și echipa la care s-a transferat recent Alexandru Bourceanu, Arsenal Tula.

Paul Papp a evoluat în 16 meciuri din liga a doua elvețiană și a devenit rapid unul dintre oamenii de bază de la FC Wil, fiindu-i acordată inclusiv banderola de căpitan. 

Viitorul i-a mai transferat în această perioadă de mercato pe atacantul de 23 de ani Vlad Morar și mijlocașul de 23 de ani Neluț Roșu.

4 trofee
are în palmares Paul Papp: un campionat, o Cupă  și o Cupă a Ligii câștigate în sezonul 2014/2015, pe când evolua la Steaua, și o Cupă câștigată în tricoul Astrei, în sezonul 2013/2014

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  15 Ianuarie 2017, 22:12

Taaare proşti mai sunteți! Nici măcar transfer nu e, pentru că, la fel ca întotdeauna cînd deschideți voi gura, nu s-a întîmplat nimic! Doar păreri, dorințe, supoziții şi posibilități. Darămite... supertransfer!!! Şi-au schimbat, cumva, Messi, Ronaldo sau Neymar numele în Papp? Clămpăniți din boturi ca nişte mori stricate, doar-doar v-o băga şi pe voi în seamă cineva, prostovanilor!

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Ianuarie 2017, 20:55

Daca nu erau banii eram noi ..americanii.Dar asa e * problema" asta. Fenicienii au inventat banii( ca daca nu o faceau ei ,cu siguranta o faceau evreii si de atunci ..tot probleme.Inclusiv pentru Hagi..

853246084756615
Marcel Popa  •  15 Ianuarie 2017, 20:41

super gafeur poate.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează