FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 1-2

EXCLUSIV Hanca se apără după discuțiile aprinse cu suporterii: "Am simțit că sunt dator să vorbesc cu ei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 17:09

Sergiu Hanca, mijlocașul de 25 de ani al celor de la Dinamo, a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.RO în care a vorbit detaliat despre cele petrecute la finalul partidei pierdute de "câini" pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 1-2.

După meci, Hanca și Filip au fost principalii luați în vizor de către galeria diamovistă, iar jucătorii ar fi avut reacții nervoase la adresa acestora.

-Sergiu, la finalul partidei, fanii au fost extrem de nemulțumiți, tu și Steliano Filip fiind printre cei mai apostrofați. Poți da mai multe detalii despre cele petrecute?

- Nu știu de unde a reieșit că eu și Filip am fi fost contestați, suporterii își spuneau părerea despre jocul slab al echipei și despre rezultatul nefavorabil. Aceste lucruri sunt normale în fotbal și trebuie să le acceptăm. Le-am înțeles perfect supărarea și din acest motiv am simțit că suntem datori să mergem să discutăm cu ei. 

-Ai fost și ai vorbit cu fanii. Ce ți-au reproșat ție și colegilor tăi? Ce le-ai spus tu?

- Am vorbit și am stabilit că trebuie să fie o relație de comunicare mereu între noi, nu este nicio problemă că suntem criticați, au tot dreptul să facă asta. Ne-am cerut scuze pentru prestația de pe teren și le-am spus că la meciul următor vom da totul ca să câștigîm. Un singur fan avea o nemulțumire la adresa mea și am mers la el, am vorbit, nu am înjurat sau deranjat pe nimeni, am avut o discuție care s-a terminat foarte civilizat chiar și din partea lui. La sfârsit, fanii ne-au aplaudat și ne-au promis susținerea lor. Ne-au spus că vor fi mereu cu noi și că nu ne vor lăsa la greu. Eu am toata încrederea în ei.

- Care crezi că e explicația pentru prestațiile oscilante ale echipei? Crezi că două victorii cu CSU Craivoa și Steaua vor face ca suporterii să uite ultimele partide mai puțin reușite și voi să depășiți această perioadă nefastă?

- Cred că este doar o perioadă nu prea prielnică pentru noi, dar vom trece cu siguranță peste ea și o să dovedim că această echipă chiar are valoare. Personal, ma gândesc doar la meciul următor când vom juca împotriva Craiovei. Eu voi da totul pe teren ca să câștigăm și sunt convins că dacă vom face acest lucru fanii ne vor fi din nou alături și totodata noi vom avea un moral bun pentru meciurile ce or să urmeze.

Citește și: Șefii lui Dinamo pun piciorul în prag! Mesaj categoric pentru Hanca și Filip: "Cine se mai dă cocoș și face așa va plăti"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cainelup
cainelup  •  13 Septembrie 2017, 10:01

"am stabilit că trebuie să fie o relație de comunicare mereu între noi" - sigur, asta era problema. Bine ca s-a rezolvat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează