FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-3

EXCLUSIV I-a scos banii din buzunar lui Bokila » Situație incredibilă după Gaz Metan - Dinamo

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de , - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 09:00

Jeremy Bokila era fericit la finalul partidei Gaz Metan - Dinamo, 3-0, știind că a înscris primul gol în tricoul lui Dinamo.

"Mă bucur pentru el, chiar avea nevoie de o reușită. E bine că și-a recăpătat încrederea", spunea căpitanul roș-albilor, Paul Anton. Din păcate pentru congolez, raportul de meci nu-l mai indică drept marcator!

Sursele Gazetei susțin că, în primă fază, Istvan Kovacs a trecut în documentul oficial ca marcatori: Salomao, Paul Anton și Bokila. Nu i-a atribuit lui primul gol, dar i l-a pus pe ultimul, unde pe reluările TV se vedea clar că mingea a fost trimisă în proprie poartă de Ovidiu Bic!

La 15 minute de la finalul partidei, la solicitarea Gazetei, observatorul jocului, Patriţiu Abrudan, a comunicat redactorului ziarului că arbitrul Kovacs îl va trece în raport pe Jeremy cu două goluri: "Primul și ultimul gol sunt marcate de Bokila!".
Conform contractului pe care-l are cu Dinamo, Jeremy are 500 de euro primă pentru fiecare gol sau pasă de gol pe care o are în tricoul "câinilor". Dacă sâmbătă seară era sigur că are cel puțin un gol marcat și 500 de euro în cont, situația s-a schimbat radical ieri dimineață.

Kovacs a modificat raportul, iar surse din cadrul CCA au declarat pentru Gazetă că Bokila nu apare ca marcator al niciunui gol la Mediaș: "Primul gol i-a fost trecut lui Salomao pentru că mingea era intrată în poartă în momentul în care Bokila o atinge! A doua reușită e clară, Paul Anton din penalty, iar golul trei i-a fost atribuit medieșeanului Ovidiu Bic drept autogol".

DECIZIE » Când e autogol și când nu

În minutul 20 al partidei Viitorul - Sepsi, Eric de Oliveira a șutat, mingea a fost deviată evident în propria poartă de Dumbravă, însă "centralul" Adrian Comănescu l-a trecut în raport pe brazilian ca autor al golului. Gazeta a luat legătura cu unul dintre arbitrii activi în L1 pentru a explica această decizie: "Dacă mingea este deviată de un jucător advers, golul îi este atribuit celui care a tras. Se consideră autogol doar dacă jucătorul advers joacă efectiv mingea înainte ca aceasta să intre în poartă. Acesta e motivul pentru care Eric a fost notat cu gol, la fel cum a fost trecut Burlacu la meciul Craiova - FCSB, când mingea a fost deviată de Larie în proprie poartă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Noiembrie 2017, 12:39
Postat de Dragos Bilan pe 06 Noiembrie 2017, 12:42

sincer...am 950 de motive sa fie salomao

poti sa ai si 950 de milioane de motive :)) Salomao este autorul MORAL inclusiv pt mine dar fizic Bokila o baga in poarta si fara sa fie Bokila poate chiar o scotea fundasul. Si poti sa ma crezi ca sunt cat se poate de obiectiv pentru ca bokilezul mi se pare cel mai slab si cel mai penibil jucator al lui Dinamo din ultimii ani deci chiar nu am favoritisme in ceea ce il priveste.

541275326044870
Dragos Bilan  •  06 Noiembrie 2017, 12:42
Postat de dinamo_fan pe 06 Noiembrie 2017, 12:30

depinde ce intelegi prin oficial. eu iti pot spune cine este autorul real, adica cine a bagat mingea in poarta. dar in Romania intre real si oficial de multe ori e cale lunga.

sincer...am 950 de motive sa fie salomao

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Noiembrie 2017, 12:30
Postat de Dragos Bilan pe 06 Noiembrie 2017, 12:34

si in concluzie cine e marcatorul oficial al primului gol?

depinde ce intelegi prin oficial. eu iti pot spune cine este autorul real, adica cine a bagat mingea in poarta. dar in Romania intre real si oficial de multe ori e cale lunga.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează