FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Impresarul lui Cabrera a lămurit situația: "I l-am propus Stelei și Astrei. MM a spus NU!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 20:18

Impresarul lui Gonzalo Cabrera a negat informația conform căreia jucătorul ar fi fost dorit de Mihai Stoica la Steaua. A confirmat însă unele discuții cu Astra. 

"Este adevărat că am vorbit cu MM în urmă cu două săptămâni. Eu am o relație foarte bună cu el. L-am propus pe Cabrera la Steaua, dar răspunsul a fost negativ. MM mi-a zis că nu este în atenția Stelei. 

L-am propus și Astrei, răspunsul a fost pozitiv, însă suma de transfer înaintată de cei de acolo n-a fost cea corectă. Atât și nimic mai mult. 

Având în vedere că sunt agentul jucătorului cred că e normal să-l propun unor cluburi. Oricum el nu pleacă de la Botoșani fără sumă de transfer, deci nu păcălește nimeni pe nimeni. 

Repet, el a fost propus Stelei, iar răspunsul pentru acest moment a fost negativ. Doar Astra a răspuns pozitiv", a zis Bogdan Apostu pentru GSP.RO. 

Citește și: Steaua vrea unul dintre cei mai buni străini din Liga 1! MM a fost dat de gol: "A vorbit cu impresarul lui"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Mai 2016, 09:32
Postat de zecs93 pe 23 Mai 2016, 23:36

eu sper sa vina la noi

luati-l voi,intariti-va pentru champions league...c-asa ziceati acum 3 saptamani...ca o sa bateti astra ,iar Steaua nu va bate asociatia din tg mures si veti trece voi pe locul 2 si veti juca in preliminariile UCL . misto :) sa va traiasca patronu'...ionut negoita...un om de nota 10.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  23 Mai 2016, 23:50

si eu la fel :)

zecs93
zecs93  •  23 Mai 2016, 23:36

eu sper sa vina la noi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează