FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Înapoi la Dinamo? Un om de bază din sezonul trecut s-ar putea întoarce la echipă după venirea lui Miriuță » Prima reacție a jucătorului

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 11:03

Plecat de la Dinamo în această vară, în timpul mandatului lui Cosmin Contra, mijlocașul Claudiu Bumba s-ar putea întoarce în "Ștefan cel Mare" odată cu venirea pe bancă a lui Vasile Miriuță. 

Liber de contract, jucătorul este unul dintre preferații lui Miriuță, acesta fiind aproape să-l aducă pe Bumba la Chiajna în această toamnă. În cele din urmă, mutarea nu s-a mai realizat, dar fotbalistul are acum șanse importante să se întoarcă la Dinamo.  

"Nu știu nimic despre acest lucru. Deocamdată nu se pune problema unei reveniri la Dinamo", a declarat Bumba, în exclusivitate pentru GSP.RO.

În iarna acestui an, CFR, antrenată la acea vreme de același Miriuță, a fost la un pas să-l aducă pe Bumba, dar transferul a picat, jucătorul ajungând în cele din urmă la Dinamo.

Tehnicianul și-a manifestat atunci dezaprobarea pentru ratarea transferului la Cluj: "Nu știu cum a ajuns la Dinamo și de ce nu a rămas la noi. Sincer, mă depășesc astea, cu toate că a fost cu noi în pregătire. E un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult", spunea Miriuță la acea vreme. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  20 Septembrie 2017, 15:20

Bai idiotilor.......cand vreodata Bumba a fost om de baza la Dinamo ??

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Septembrie 2017, 13:43

ce sa faca bumba la dinamo?! este un talent ratat, deja!

bakunin
bakunin  •  20 Septembrie 2017, 12:36
Postat de dinamo_fan pe 20 Septembrie 2017, 11:55

Aduceti inapoi pe busulazici !

Ala si-a gasit alt club, la bare :))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează