FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Încă doi jucători au plecat de la Petrolul! Unul e dorit de mai multe cluburi din Liga 1

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2016 17:10

Petrolul nu ştie, la acest moment, pe cine se poate baza în meciul de la Craiova, cu CS Universitatea, care va pune capăt actualului sezon.

După Karim Ziani, plecat de la echipă înaintea jocului de la Voluntari, cu CS, un alt fotbalist reprezentativ, Abdelah Zoubir (24 de ani), părăseşte echipa ploieşteană, cu destinaţia Franţa.

Mijlocaşul, poate cel mai bun om al petroliştilor la acest moment, şi-a depus şi un memoriu la CNSL reclamând neplata drepturilor financiare pe mai multe luni.

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo prezent la jocul cu formaţia din Chiajna, a monitorizat atent şi prestaţia jucătorului care are mai multe variante din ţară deşi Zoubir afirma, într-un grup de prieteni, că ar agrea o continuare a activităţii fotbalistice la un club din străinătate.

De asemenea, fundașul stânga Fabrice Begeorgi (29 de ani) a plecat și el de la echipă și a anunțat că nu se va mai întoarce. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  27 Mai 2016, 00:38

Baai nu-l ratati pe zoubir, l-am vazut in playoutt asta este exact accel jucator care ne lipseste in banda, accel dribleur si vitezist care scoate adversari din joc !!! Nu face prostia sa-l ratati, se aude Andone ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Mai 2016, 00:27

ziani si mai ales zoubir sunt jucatori foarte foarte interesanti. zoubir e un fel de palic, dar parca mai rapid, mai vanjos si mai puternic. tehnic sunt foarte buni ambii, dar palic nu are o forta de patrundere impresionanta, nu il ajuta fizicul. pai normal, daca avea si asa ceva, nici ca se ratacea prin pampasul din Liga Mamaliga.

749913671784643
Razvan Marcel  •  26 Mai 2016, 18:58

Imi pare rau de Petrolul,toti fug unde vad cu ochii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează