FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

EXCLUSIV Încă un antrenor dat afară? Un patron din Liga 1 și-a pierdut cumpătul: "Jucătorii sînt sub nivelul Pămîntului, niște cartofi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 23:20

Finanțatorul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a distrus pe jucătorii săi după ce aceștia au pierdut și pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-3. Acesta nu exclude varianta înlocuirii lui Leo Grozavu, însă nu vrea să ia o decizie la cald. 

"Nu înțeleg ce se întîmplă cu echipa asta. Avem jucători foarte buni, ne-am întărit, dar parcă nu vor să joace. Eu nu mă apuc să dau antrenorul afară la 12 noaptea, dar mîine vom avea o discuție.

Trebuie restartați jucătorii, sînt blocați psihic, sîntem sub nivelul Pămîntului. Nu mai înțeleg nimic din joc. Parcă au uitat fotbalul.

Roman parcă e un sac de cartofi. Și la Leo e ceva, nu are injecția aia a lui. Nu-i poate readuce pe linia normală. Dimitrov, ferească Dumnezeu ce a făcut.

Cabrera, Vașvari și portarul sînt singurii buni. Eu le-am mai zis, să luăm o căruță de goluri, dar să dăm și noi vreo 2-3. La meciul cu Astra cred că o să mă distrez, mă uit cum își bate joc Budescu de noi", a zis Valeriu Iftime pentru GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  01 Septembrie 2015, 03:02

De la titlu de cancan cu ""Jucătorii sînt sub nivelul Pămîntului, niște cartofi!" si pana la ce a declarat Iftimie cu "...sîntem sub nivelul Pămîntului... Roman parcă e un sac de cartofi." e cale lunga si tine de rating. Pentru gesepe, "sînt" cu "sîntem" este acelasi lucru. Chiar daca Roman e comparat cu un sac de cartofi, pentru gesepe toti jucatorii sunt nise cartofi. Pfff, am uitat baaaaa, voua va pasa de sport.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Septembrie 2015, 00:28

alt nebun

ortega
ortega  •  01 Septembrie 2015, 00:14

Iftimie tată , te pricepi la fotbal precum *** ... Te manifești cam la fel ... O să sfârșești în coșul de gunoi al fotbaluluiromânesc , după ce o să treci nițel pe la pușcărie ... Moldovenii știu de ce ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează