FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă un jucător pe picior de plecare de la Dinamo » Negoiță vrea să "îngrașe" conturile

Negoiţă speră să îşi
Negoiţă speră să îşi "îngraşe" conturile prin transferul lui Filip

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2017 00:00

Deşi Dinamo i-a vândut în această iarnă pe Gnohere, Lazăr şi Rotariu, clubul din Ştefan cel Mare negociază intens şi pentru vânzarea fundaşului stânga Steliano Filip, 22 de ani.

Pe numele fundașului din Ștefan cel Mare a început să curgă cu oferte, așa că Dinamo i-a crescut brusc preţul lui Steliano de la un milion de euro la 2,2 milioane, exact cât a luat pe Rotariu!

Mai jos vă prezentăm variantele pe care Filip le are în acest moment, conform surselor Gazetei:

  1. Dinamo Zagreb încearcă în această iarnă să îl vândă pe titularul din flancul stâng al apărării, Josip Pivarici. Dacă va reuşi mutarea, Filip va pleca imediat în Croaţia. Dacă nu, clubul croat i-ar propune lui Filip un precontract semnat acum pentru un transfer în vară.
  2. La Karabukspor situaţia este asemănătoare celei de la Zagreb. Turcii vor să-l dea pe Latovlevici, care a avut un sezon excelent până acum, şi îl consideră pe Steliano prima opţiune pentru înlocuirea lui Iasmin. Dinamo poate să-l vândă doar în vară pentru că s-a încheiat campania de transferuri.
  3. De curând a apărut o ofertă-surpriză de la un club din ţările arabe, care îi poate oferi lui Filip cel mai avantajos salariu dintre toate, dar, conform surselor Gazetei, Steliano și-ar dori o echipă care să evolueze în cupele europene, vrând să avanseze şi pe plan fotbalistic, nu doar financiar. Și aici situația este asemănătoare cu cea din Turcia, perioada de transferuri fiind încheiată la 31 ianuarie.
  4. Steliano rămâne la Dinamo şi clubul îi măreşte salariul pentru a-i menţine jucătorului moralul ridicat.

Duşmanul a devenit prieten

Anamaria Prodan este cea care l-a adus pe Thaer Bawab la Dinamo. Multă vreme, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost hulită de Ionuţ Negoiţă, care le-a interzis fotbaliştilor săi să fie reprezentaţi de Ana.

Deşi impresara a făcut mai multe declaraţii care au inflamat spiritele şi suporterii din Ştefan cel Mare, acum Negoiţă acceptă să lucreze cu soţia antrenorului stelist.

Aceasta chiar s-a pozat alături de Bawab, cu stema lui Dinamo în spate, şi a postat pe Facebook imaginea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
craz1est
craz1est  •  03 Februarie 2017, 06:34

Pe Bumba l-a cumparat pentru ca a lucrat barman in vacantele de vara si stie sa prepare cocktailuri is sticle de bere.

1745flo
1745flo  •  02 Februarie 2017, 21:22

Nevoita + drgnea= love

1863906890554494
Narcis Grigoriu  •  02 Februarie 2017, 19:19

Daca ia un ban, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează