FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRŢIRE

EXCLUSIV Încă un jucător și-a reziliat contractul cu Dinamo!

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 13:30

Mansaly Boubacar și-a reziliat astăzi contractul cu Dinamo, iar vineri va pleca acasă.

 Chiar senegalezul de 27 de ani a solicitat încheierea contractului, mai ales că ar fi vrut încă din iarnă să plece din România.

Boubacar a oferit primele declaraţii în exclusivitate pentru GSP.RO după despărţirea de club: "Asta e viaţa. A trebuit să ma despart de Dinamo chiar dacă mă simţeam bine la echipă cu băieţii. Eu nu pot trăi trei luni fără salariu. Cu părere de rău o spun, dar am o familie pe care trebuie s-o întreţin".

Mijlocașul sosit în 2012 la Dinamo n-a mai prins deloc lotul roș-albilor în ultimele 6 etape. Ultimul meci în care a fost în lotul de 18 a fost cel din Bănie, cu CSU Craiova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
689532284484906
Frangulea Costel  •  24 Iunie 2015, 18:38

Nu stiu ce zice-ti voi despre aste Boubacar. Dar macar el a fost protagonist in cea mai bun perioada a lui Dinamo dupa 2010 si anume in perioada Bonnetti. Chiar juca baiatu la inchidere cu Munteanu si Issa Ba. Chiar juca bine Dinamo atunci. Acum se practica teoria fotbalului din ligile inferioare , mingi inalte fara destinatie. Sezonul trecut am fost slabi la capitolul tehnica , poate doar Israelianul acela plecat in Belgia sa stiu ceva. Pacat un jucator bun am avut in lot si acela pierdut pentru vreo 200.000 E din ce stiu eu . Ar fi bine sa-l joace pe Serban . E bun , imi place . Cel putin are habar fata de ceilalti inchizatori.

zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2015, 17:29
Postat de sorin.pch pe 24 Iunie 2015, 17:04

du-te, sper ca se incearca aducerea lu elhamed din nou, stiu ca cei de acolo nu-l mai lasa in rom dar merita incercat, chiar si bunoza a jucat bine, merita incercat pastrarea celor 2 sub forma de imprumut si sezonul viitor

Prea tarziu, sa batut cuiu in perete, Elhamed a semnat pe 2 ani cu FC Brugge ( semifinalista de anul acesta din europa league) iar bunoza va ramane la pescara ( club de care apartine) pentru ca au ratat promovarea in serie A, daca ar fi promovat, poate l-am fi pastrat ca aduceau altu mai bun, dar asa, mai au nevoie de serviciile lui !!!

zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2015, 17:26

drum bun balerino, ma saturasem de cerculetele tale pe care le faceai pe teren, un mijlocas slab de tot !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează