FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă un jucător şi-a reziliat contractul cu Dinamo » "S-a renunţat la mine din cauza salariului"

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 16:24

Mircea Rednic a renunţat ieri la patru jucători dinamovişţi, care nu vor merge în cantonamentul de la Braşov.

Astăzi, Dinamo a reziliat contractul fundaşului Ricardo Machado. Fostul căpitan al "stegarilor", transferat în iarnă din postura de jucător liber de contract, şi-a încheiat aventura la Dinamo, echipă pentru care a jucat şase meciuri. Ulterior, fundaşul s-a accidentat şi nu a mai apărut în echipa "cîinilor".

"Îmi pare rău că azi am terminat cu Dinamo. Eu doream să mai stau doi sau trei ani aici şi să iau un trofeu. Am vrut să ajut mai mult echipa, dar am fost o perioadă accidentat.

Ştiu că Dinamo nu a ieşit din insolvenţă. Am înţeles situaţia clubului şi ne-am despărţit amiabil. S-a renunţat la mine din cauza salariului şi am înţeles. Ne-am strîns mînă şi nu ne-am reproşat nimic. Dinamo trebuie să revină la nivel înalt.

Nu ştiu dacă voi continua în România, pentru că echipele din Liga 1 au probleme financiare, iar eu vreau stabilitate", a spus pentru Machado pentru GSP.RO

7.000 €era salariul lunar al lui Machado

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2015, 16:11

atata prostie si frustrare ca pe capu lu zecspecs asta nu vezi la nimeni*** *** ,***p***,dinamo ramane rusinea ROmaniei si tu aberezi pe aici,iar va umilim anu asta,rusinea in adn continua ******

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  11 Iunie 2015, 09:09
Postat de talpaiadului pe 11 Iunie 2015, 07:18

"acum de 3-4 ani e anu vostru ca n-a, daca *** a cumparat tot ce e mai bun pe piata e normal sa castigati". Auzi, "n-a", ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iunie 2015, 07:18
Postat de zecs93 pe 11 Iunie 2015, 01:07

*** acum ceva ani ca nu ieseati de sub papucu nostru, defapt nu treceati nici de marginea terenului ce sa mai vorbesc sa ne bateti, luasera-ti mereu pozitia strutului, acum de 3-4 ani e anu vostru ca n-a, daca ciobanu a cumparat tot ce e mai bun pe piata e normal sa castigati, daca si DINAMO avea un patron cu bani ( adevarati si nu monezi de 10 bani) altfel ar fi stat situatia si iti zik sigur ca nici deaconu nu va mai salva dar asta e, bine ca va veti face de rusine in ucl sezonu asta, abia astept sa mai rad ca deh, filmele de comedie nu mai au sens cand vad pe ***

"acum de 3-4 ani e anu vostru ca n-a, daca *** a cumparat tot ce e mai bun pe piata e normal sa castigati". Auzi, "n-a", ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează