FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Keşeru a explicat cum se văd din afară mutările Stelei: "Ei doi reprezintă cele mai tari transferuri"

Claudiu Keşeru mai are contract doi ani şi jumătate cu formaţia din Razgrad, e mulţumit în Bulgaria
Claudiu Keşeru mai are contract doi ani şi jumătate cu formaţia din Razgrad, e mulţumit în Bulgaria

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 00:00

Fostul golgeter al Stelei, Claudiu Keșeru, se gîndeşte la Euro şi are vise că va marca în meciul inaugural, contra "cocoşilor".

Claudiu a analizat pentru Gazetă transferurile pe care campionii le-au făcut pînă acum:

"Cu tot respectul pentru băieţi, îi cunosc pe toţi, ştiu ce pot, dar cred că transferurile cele mai reuşite sînt cele ale lui Reghecampf şi Neubert.

Nu m-a surprins că Reghe s-a întors la Steaua, e ataşat mult de acest club, iar suporterii îl iubesc.

Cu siguranţă Marica va reuşi, este un avantaj pentru Steaua în lupta pentru titlu şi pentru grupele Champions League. Şi pe mine era presiune mare, dar m-am adaptat repede. Nu ai prea mult timp la un club ca Steaua".

Atacantul de 29 de ani e cu gîndul numai la Euro, mai ales că se dispută în Franţa, acolo unde a jucat 10 ani:

"Telefonul îmi sună tot mai des, căutîndu-mă jurnaliştii francezi. Mă întreabă tot felul de lucruri despre România, despre fotbal. Mai mult, mi s-a întîmplat într-o noapte să visez că am dat gol în meciul de deschidere, cel cu Franţa, m-am trezit aşa, dintr-o dată, nu înţelegeam de ce nu sînt pe teren. Dacă ar fi să învingem, mi-ar plăcea să mergem cu echipa la Tour Eiffel, este o minune, ceva ireal, îţi dă un feeling senzaţional".

Cu un sezon formidabil în tricoul Stelei, 28 de goluri şi 9 pase decisive în 48 de partide, "Bombardierul" ştie cine se luptă la titlu în România: "Steaua are o echipă puternică, eu cred că şi Astra, şi Viitorul. Şi Dinamo văd că ţine ritmul bine. Probabil, transferurile Stelei au gîdilat orgoliile «cîinilor», care vor dori să demonstreze că au echipă valoroasă".

"Marica şi Steaua se ajută reciproc"

Andrei Prepeliţă consideră că şi Steaua, şi Marica au de cîştigat din această relaţie:

"Echipa s-a întărit. Nu cred că poate fi vorba de trădare, s-au întîmplat alte multe cazuri, şi-n România, şi la cluburi mari ca Real, Barca, Milan sau Inter. Steaua e o echipă mare, se vor ajuta reciproc, echipa şi fotbalistul. Eu zic că tot Steaua va domina campionatul, cu toate că va fi o luptă acerbă la titlu. Oricum, ca jucător al lui Ludogoreţ, nu pot decît să mă bucur că Reghe a plecat de la Litex".

"N-are cum să fie uşoară grupa la Euro, echipele au forme ascendente sau descendente, pînă la urmă contează momentul, cum te prinde"
Claudiu Keșeru

"Mi-ar plăcea ca Steaua şi Ludogoreţ să se întîlnească de-abia în grupele Champions League. S-ar putea, ambele grupări au strategii coerente"
Claudiu Keșeru

10 golurişi 3 assist-uri are Keşeru pentru Ludogoreţ în 16 meciuri, în medie un gol la 143 de minute jucate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zizu
zizu  •  18 Ianuarie 2016, 21:04

fara prafurile neamtului fcsb e zero.... nu vedeti ca reghe e doar de .paravan? neamtul face tot...tot...! la arabi,la bulgari nu li s a dat voie...altii la fel nu l primesc pe neamt ca...nenoroceste oamenii...!aici foamea de bani a lui becali si de marire a prodanilor.... sunt mai presus de orice

manty_one
manty_one  •  18 Ianuarie 2016, 12:46
Postat de Cristian Turbat pe 18 Ianuarie 2016, 10:45

Cel mai important transfer sunt pliculetele lui neubert Inainte sa vina regheblat toți erau leșinați A doua zi aveau aripi Oare de la red bull?

ba ai dreaq cum le mai stiti voi pe toate...ai vazut tu ca erau lesinati?Din pct de vedere fizic,Steaua a fost peste toate echipele din Liga 1-a insa normal ca unul limitat ca tine,a vazut altceva!!

submarina
submarina  •  18 Ianuarie 2016, 12:25

Pe mai multe poze apare cu limbuta simpatica scoasa afara...fotoshop?:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close