FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "La anul trebuie să câștigăm ceva" » Un jucător exponențial le dă o veste excelentă fanilor: ”Da, eu vreau să continuu la Dinamo”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 30 aprilie 2018 09:00

Jaime Penedo, 36 de ani, răspunde afirmativ unei eventuale propuneri de extindere a contractului cu Dinamo, scadent în această vară, motivând și de ce vrea să mai rămână în România încă un sezon.

Jaime Penedo ar vrea să mai joace un an la Dinamo! Panamezul va participa în această vară cu naționala țării sale la Campionatul Mondial din Rusia, după care luase în calcul chiar să se retragă dacă nu-i va parveni o ofertă convenabilă, dorind să nu mai stea departe de soție și de cei doi copii ai lor.

Dar roș-albii, Florin Bratu și conducerea, ar vrea ca el să mai continue încă un sezon în Ștefan cel Mare, fiind considerat un model pentru cei mai tineri. Penedo are 36 de ani, va împlini în septembrie 37 de ani, și a oferit un răspuns clar la oferta ce-i va sosi din partea staff-ului.

"Bineînțeles, voi ține cont de dorința lui Dinamo. Pentru mine e o mare satisfacție, mă face foarte fericit, sunt mândru că Bratu și clubul vor să continuu aici. Țin foarte mult la echipă, îmi place țara. Mi-ar plăcea să continuu", a declarat goalkeeper-ul pentru Gazeta Sporturilor. 

"La anul trebuie să câștigăm ceva"

Ce îl determină să ia în considerare prelungirea acordului? "Fanii înfocați ai lui Dinamo te fac să simți ceea ce simt ei. Știu că nu sunt mulțumiți, că nu le place să-și vadă echipa în play-out, e normal. Despre fani am doar cuvinte bune, am primit și critici, și laude în acești doi ani, dar e o galerie care își iubește echipa, culorile, istoria, tradiția și te face să simți asta. Când ești parte din familia asta ai o responsabilitate, iar mie îmi place mult. Pentru mine, atmosfera e mereu bună.

Acum se întâmplă ceva, nu mai vin la stadion, dar îți arată că nu le place ce se întâmplă, că echipa e în play-out se reflectă în numărul de spectatori. Anul viitor, Dinamo trebuie să câștige ceva, iar asta m-ar motiva foarte mult. Anul ăsta, sunt mulțumit că merg la Mondial, dar marele meu regret e că nu am câștigat nimic cu echipa mea de club", a comentat Jaime, care are în palmares o Cupă a Ligii cu Dinamo în 2017.

"E posibil să rămână Penedo. Mai avem destule meciuri în care să analizăm. E posibil să mai rămână și alții"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Acum nu mă gândesc la ce va fi din vară încolo, a fost foarte dificil că nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul pe care îl aveam la club, să ajungem în play-off și, poate, să câștigăm și un trofeu. A fost foarte greu pentru mine. Acum vreau să mă concentrez să joc foarte bine, pentru ca lumea să creadă iar în echipă"
Jaime Penedo, portar Dinamo

"Dintre toate echipele înfruntate din România, cel mai mult mi-a plăcut cum joacă cei de la Craiova. Cum se apără, tranziția apărare atac e mult prea rapidă, îmi place mult"
Jaime Penedo, portar Dinamo 

31 de meciuria apărat Penedo în acest sezon poarta "câinilor", în 12 neprimind gol

6,07este media notelor din Gazetă pentru Jaime

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  30 Aprilie 2018, 16:14

da, sigur o sa cistige ceva: praful de pe toba. La anul Dinamo retrogradeaza 100%

alinusdinamo
alinusdinamo  •  30 Aprilie 2018, 14:26

Mare greșeală a făcut spunând că vrea să continue Acum negoita ii va propune un salariu mai mic. Sau poate zecs va avea dreptate si negoita va oferi contracte mari,va cumpăra jucători,va face performanță. Glumesc ,desigur.

bendyx066
bendyx066  •  30 Aprilie 2018, 13:44

Frustratule, rămâne statistica 48-43... ***:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează