FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

EXCLUSIV Lovituri la vestiare, după eliminările lui Filip și Hamroun! » Stelistul a fost luat la palme: "A venit cocoș și a plecat găină"

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 00:04

Jugurtha Hamroun a fost extrem de nervos după ce a fost eliminat de Hațegan pe finalul partidei.

În loc să se ducă în vestiarul său, stelistul s-a îndreptat val vârtej în cabina "câinilor" unde ajunsese înainte cu câteva secunde Steliano Filip, ambii fiind eliminați după un conflict în minutul 85.

Algerianul a apucat să intre în vestiarul lui Dinamo, însă acolo, pe lângă Filip, se mai afla și Romario Kortzorg, care fusese schimbat la pauză.

Hamroun s-a dus extrem de nervos spre Filip și a urmat un schimb dur de replici, dar în momentul imediat următor olandezul Romario i-a dat câteva palme stelistului, afirmă surse dinamoviste pentru GSP.ro.

Mijlocașul campioanei României a ieșit în cele din urmă din vestiarul "câinilor" fără nicio urmă și și-a văzut de treaba lui.

După meci, dinamoviștii se amuzau pe seama subiectului: "Hamroun a venit cocoș și a plecat găină"

CUM AU LUAT ROȘU CEI DOI FOTBALIȘTI

În minutul 85, Ovidiu Hațegan a fost nevoit să îi elimine pe Steliano Filip și pe Hamroun, după un conflict violent între cei doi. Fundașul lui Dinamo l-a lovit cu cotul pe stelist, care l-a îmbrâncit după ce s-a ridicat de pe jos.

Filip a alergat după mijlocaș și l-a apucat violent de ceafă, Hamroun căzând la pământ. Dinamovistul a văzut roșu direct, iar algerianul s-a ales cu două galbene la aceeași fază.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (92)
993219220754314
Adrian Voicu  •  07 Martie 2016, 16:05

fcsb nu e eun exemplu din acest punct de vedere.

896581227063239
Tanase Cristian  •  07 Martie 2016, 15:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

907457949289408
Viorel Popescu  •  07 Martie 2016, 13:06

Pacat de atitudinea lui Rednic ,in unele situatii. Echipa este pe un drum bun, dar caracterul jucatorilor lasa de dorit. De fapt nici Rednic nu este un exemplu in acest sens. Nu degeaba cei din generatia lui ii zic cum ii zic. Pe langa fotbal mai trebuie si putina educatie.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează