FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUDERE

EXCLUSIV Măsură drastică după scandalul dintre Rambe și Hagi de la finalul jocului! Fotbalistul urmează să fie exclus din lotul Craiovei!

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 13:41

După fluierul de final al partidei dintre Viitorul și Universitatea Craiova, 2-0, s-au încins spiritele în momentul în care băieții lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1.

Vătăjelu a ajuns în cercul bucuriei jucătorilor Viitorului și Hagi, având ceva să le reproșeze, iar Hagi a intervenit, împingându-l pe fundașul Craiovei. În acel moment a apărut și Rambe care l-a împins la rândul lui pe Hagi. Din spate a venit Rîmniceanu, care nu și-a putut stăpâni nervii și a sărit să-l bată pe Rambe. Portarul Viitorului și Rambe au văzut în cele din urmă cartonașul roșu.

EXCLUS DIN LOT

Problemele indisciplinare ale jucătorului din Insulele Capului Verde i-au făcut pe șefii Craiovei să ia o decizie drastică. Fotbalistul urmează să fie exclus din lot pe termen nelimitat. 

Decizia nu a fost luată doar pentru că l-a împins pe Hagi, "acolo apărându-și un coleg", dar faptul că a lovit cu pumnul i-a scos din minți pe șefii Craiovei, susțin sursele GSP.

CE A ZIS HAGI DUPĂ MECI

"Cine ești tu să faci probleme aici? Faci tu ce vrei tu, bă? Las-o dracului! Auzi, bă, ce face ăsta?! Mă ia pe mine ăsta la bătaie?

Ăștia au venit să mă bată pe mine acasă?", erau țipetele care se auzeau din gura lui Hagi în timpul interviurilor de după meci de la Dolce.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (130)
1095694287207486
Ion Voicu  •  04 Februarie 2017, 10:19

Eu as exclude *** ***din fotbalul romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1307255225963862
Andrei Jose  •  09 Decembrie 2016, 11:57

Mie mi se pare ca sanctiunea pentru Hagi trebuie sa fie cel putin la fel de aspra ca masurile luate impotriva lui Rambe.

aius
aius  •  05 Decembrie 2016, 16:50

Asa a facut si fcsb cand Mm-u a batut un suporter?!

Vezi toate comentariile (130)
Comentează