FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Mesajul lui Becali pentru fanii care protestează sâmbătă » Amenințări după raportul Corpului de Control: "Sclavul lui Dragnea!"

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 12:48

Gigi Becali a vorbit despre mitingul fanilor Stelei, care sâmbătă ar urma să protesteze în mai multe orașe din țară împotriva inițiativei Armatei de a-și face echipă.

"Eu sunt curios să văd ce va fi la acest procest. Le transmit să facă mitingul și mă bucur că îl fac. Dar le zic să stea liniștiți. Eu îi voi bate pe cei de la CSA pe toate liniile. Voi lua și numele și marca și tot. Asta le spun.

Și decizia de la Curtea Supremă va fi anulată. Va fi bătută hotărârea. E o decizie aiurea. Toate se vor rezolva. Să aibă puțină răbdare", a spus Becali pentru GSP.RO.

Patronul Stelei a vorbit și despre concluziile din raportul Corpului de Control al MApN, care a investigat modul de gestionare a mărcii Steaua și acțiunile făcute de CSA.

"Ce să zică și raportul?! E de la Minister. E ministrul lui Dragnea, e servitorul lui Dragnea (n.r. Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale). Eu m-am luat de Dragnea și ce putea să zică el? El e sclavul lui Dragnea. Ce sa zică?

I-o fi zis Dragnea să facă ceva. Dar niciodată nu se pot atinge de mine. Îi voi bate pe toate căile. În 6-7 luni, maximum un an, voi avea câștig de cauză.

Cum să fie acțiunea legală când ei cer 37 de milioane de euro despăgubire? Ei au luat câștigurile, dar nu au luat și pierderile.

Și ce prejudiciu am adus? Ei aveau marca și nu o foloseau. E lege europeană și voi cere să piardă drepturile asupra mărcii, că nu o foloseau. Le anulez toate mărcile. Cer căderea din drepturi a celor de la CSA", a adăugat Becali.

Cele mai importante concluzii ale raportului Corpului de Control al MApN:

  • Corpul de Control anunță că acțiunile făcute de CSA la recuperarea prejudiciului și valorificarea mărcii au fost în concordanță cu obligațiile legale ce revin oricărui administrator de bunuri publice patrimoniale.
  • Ca atare, în vederea păstrării mărcii "Steaua București" în patrimoniul CSA, a fost reținută ca legală și obiectiv justificată soluția alternativă de valorificare a acesteia prin înscrierea unei echipe de fotbal în liga a IV-a, care să promoveze, prin merit sportiv, în ligile superioare, astfel încât promovarea în Liga I să coincidă cu finalizarea lucrărilor de modernizare a stadionului Ghencea.
  • În plus, Corpul de Control a constatat că Florin Talpan, juristul CSA, a făcut mai multe declarații deși nu era mandatat să vorbească în numele CSA sau MApN.
  • Se anunță că nu au fost identificate situații de obstrucționare a activității juristului CSA în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, privind activitatea de reprezentare procesuală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (149)
jalabert
jalabert  •  22 Februarie 2017, 20:53
Postat de timm pe 22 Februarie 2017, 20:46

Mergi la miting?

ideea de a ma asocia cu orice stea ma jigneste. nu sustin cluburi fondate de comunisti.

timm
timm  •  22 Februarie 2017, 20:46
Postat de jalabert pe 22 Februarie 2017, 20:43

nu trebuie sa fie 1 milion insa daca calculezi procentual numarul celor care l-au condamnat pe talpa iadului pe pagina lui vs procentul celor care l-au laudat realizezi cam cata sustinere are proiectul comunistilor. e ca si la un sondaj nu trebuie sa intrebi toti votantii sa ai o imagine de ansamblu despre vot.

Mergi la miting?

jalabert
jalabert  •  22 Februarie 2017, 20:43
Postat de timm pe 22 Februarie 2017, 19:48

Sunt peste 1 milion? La facebok nu se pot clona conturi? Hai ca esti depadit. Aici se vede mentalitatea invechita comunista.

nu trebuie sa fie 1 milion insa daca calculezi procentual numarul celor care l-au condamnat pe talpa iadului pe pagina lui vs procentul celor care l-au laudat realizezi cam cata sustinere are proiectul comunistilor. e ca si la un sondaj nu trebuie sa intrebi toti votantii sa ai o imagine de ansamblu despre vot.

Vezi toate comentariile (149)
Comentează