FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nicolae Grigore a vorbit despre decizia lui Dinamo de a renunța la serviciile lui

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2015 10:22

Mijlocaşul Nicolae Grigore, 31 de ani, s-a despărţit de Dinamo după doar 6 luni petrecute în Ştefan cel Mare și a devenit liber de contract, după ce şi-a reziliat luni înţelegerea cu clubul.

Fotbalistul a declarat pentru GSP.ro: "Chiar îmi pare rău că trebuie să plec de la Dinamo. Am găsit un grup de jucători foarte buni, am fost primit bine de colegi, de oamenii din club, de suporteri. N-am ce să le reproşez, de aceea vreau să le mulţumesc tuturor pe această cale.

Acum, are mai puţină importanţă cine a decis ca eu să nu mai continuu la Dinamo. Important e că s-a decis asta... Domnii Rednic şi Dinu Gheorghe m-au ajutat foarte mult în carieră, de-a
lungul timpului, iar pentru ceea ce au făcut în trecut pentru mine le sînt recunoscător.

Nu mi-a picat bine decizia oamenilor care conduc acum Dinamo, să mă antrenez separat de restul lotului. N-a fost o perioadă plăcută pentru mine".

Laudă tineretul roş-albilor

Ex-căpitanul Rapidului, cu 12 meciuri în tricoul roş-albilor, a continuat: "Prefer, totuşi, să rămîn cu perioadele plăcute, nu să mă las dominat de ultima perioadă de la Dinamo. Chiar nu regret că am ales în iarnă acest club. Şi mai cred că Dinamo poate face un sezon foarte bun, mai departe. Sînt tineri de calitate la echipă, există şi un nucleu de fotbalişti foarte buni.

Alexe şi Matei vor fi liderii formaţiei, iar Gavrilă, Şerban, Marc şi Nedelcearu sînt jucători importanţi. Îmi pare rău că n-am reuşit să fac mai multe în cele cinci luni petrecute la Dinamo şi să rămîn pe mai departe alături de băieţi. În încheiere, vreau să mulţumesc suporterilor "cîinilor" pentru că m-au primit frumos şi s-au comportat la fel, pînă la final, faţă de mine".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
legoolas
legoolas  •  23 Iunie 2015, 20:47

Mi-a placut mereu Grigore, fotbalist muncitor, nu a iesit niciodata in evidenta prin cancan-uri ... Pacat ca nu a mai ramas un sezon, poate sub comanda lui Mircea Rednic isi arata valoarea.

luc11
luc11  •  23 Iunie 2015, 18:44

un jucator cerebral pe teren si in afara lui...pacat ca nu a avut evolutii mai bune...putea fi o solutie macar ca rezerva si pt noul sezon

zecs93
zecs93  •  23 Iunie 2015, 16:36

succes grig !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează