FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Noroi și circ! Dezvăluiri șocante din interiorul FRF: "Ăla a fost o slugă! Se înregistrează asta pe reportofon?!" + Acuzații incredibile: "Sunt angajați foști jurnaliști pe post de comando de postaci!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 07:58

Pompiliu Popescu, fostul doctor al naționalei şi șeful de campanie al ”grupului Generației de aur”, anticipează o luptă cu noroaie și cu circ pentru ciolanul FRF, instituția-minune ”în care curg banii și nu te întreabă nimeni ce faci cu ei”.

Iată un fragment din interviu:

- Pițurcă a și zis că Iordănescu a fost vinovat pentru demiterea dumneavoastră înainte de Euro 2016. Putea el să vă protejeze?
- Bineînțeles că a fost vinovat! Iordănescu era în menghina lui Burleanu, era sluga lui. Se înregistrează asta pe reportofon?

- Da!
- E bine.

- Adică Iordănescu era la dispoziția lui Burleanu, executa ordinele și atât?
- Da, l-au pus cu botul pe labe și pe Iordănescu. El nu era conștient că va fi mazilit după Euro. Eu nu mai puteam să-i văd figura lui Burleanu, singurul meu gând era să termin și să plec. În cei doi ani în care am continuat la FRF cu acest președinte mi-a fost foarte greu.

"Oameni plătiți bine ca să îl spele pe Burleanu"

- Domnule doctor, de ce i-ați numit securiști totuși pe cei din Federație? Spuneți că v-au dat în judecată pentru asta. De ce nu i-ați jignit altfel, dacă tot voiați s-o faceți?
- Metodele lor sunt securistice. Securisto-comuniste. La asta m-am referit. Ei nu mai pot fi securiști acum, că s-a desființat Securitatea după '90. Securiștii adevărați s-au pensionat sau ce dracu' au făcut, doar că Burleanu și oamenii lui au metodele în sânge.

- Nu v-ați folosit și de ideea, de bârfa care a circulat din 2014 până acum, potrivit căreia actualul președinte ar fi fost impus de servicii secrete sau de politicieni?
- Bârfa asta o cred și eu, că nu putea Burleanu să rupă ușa din spate a fotbalului. El e exponentul unor interese oculte pe care dorește să le țină în viață. Trei oameni l-au parașutat în fotbal, dar acele persoane nu mai au influență. În disperarea lui de a se menține, caută să adere politic pe la toate ușile. Am auzit că s-a dus și la bietul Ion Iliescu!

- Printre acei trei oameni credeți că era și George Maior, fostul șef al SRI? El a fost invitat de Burleanu la Belfast, în preliminariile Euro.
- Nu, Maior e prieten cu Viorel Moldovan, d-aia a venit atunci. Asocierea cu Burleanu a fost una întâmplătoare. Până la urmă, oricine ar fi președinte al FRF sau selecționer mai invită personalități așa, din bonton. Ei s-au afișat cât au putut de mult cu astfel de personalități ca să profite de imagine, să se folosească de acei oameni.

- Adică Burleanu se bucura să apară lângă Maior doar ca să pară influent, fără să fi fost de fapt?
- Există o armată de gesepiști aduși ca să lucreze la imaginea lui Burleanu. Totul e o diversiune, ei sunt puși să fure imagine, electorat. Să fure orice! Oameni plătiți cu bani mulți pentru a construi imaginea acestui individ parașutat, acestui cancer al fotbalului! Acești foști ziariști au devenit și postaci.

- P-asta n-o cred! Sunt foști colegi ai noștri, nu ni-i imaginăm înjurându-ne în comentariile de pe site!
- De ce nu vă imaginați? Nu știți că nu o să plece câinele de la măcelărie niciodată? Acolo sunt oase de ros! Poate îi știați verticali pe colegii voștri, dar acum asta e meseria lor, inclusiv să vă înjure pe voi în comentariile de pe net! Pentru avantajele de care beneficiază la Federație vă calcă în picioare, chiar dacă ați fost colegi! E o armată în slujba lui Burleanu, un comando!

Restul interviului EXCLUSIV în Gazeta Sporturilor de luni! TOTUL în ziar, EXCLUSIV PRINT sau pe platforma Gazeta Digitală!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
catalynn
catalynn  •  04 Decembrie 2017, 09:40

Ma ValahuleForever, tu ca orice fcsbist esti un mare specialist in clone , ii stii pe toti si n-ai nimic de ascuns :-)))) Acuma trece-i si tu cu vederea respectivului stângăciile si mai bine zi-mi ce părere ai de prezenta la meci de ieri (crezi ca la meciul nostru din Cupa de miercuri au fost mai mulți de exemplu!?), si mai explica-mi odata de ce fcsb NU e Steaua. Pe ce te bazezi!?

ares123
ares123  •  04 Decembrie 2017, 08:38
Postat de para.para pe 04 Decembrie 2017, 08:24

***

Bravo ma...tu te-ai gasit sa vorbesti de postaci. Tu, care la unison cu nebraska, ortega, dinamo-fan..etc...lista e lunga nu ai decat un singur subiect..? Talpan e zeul vostru.

drack009
drack009  •  04 Decembrie 2017, 08:42

Noroi și circ face acest domn doctor. Restul cancan...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează