FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ofertă neașteptată făcută de Dinamo » Jucătorul voia să se lase de fotbal, dar "câinii" îl doresc în continuare

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 09:46

Roș-albii vor să-i propună veteranului Penedo, 36 de ani, prelungirea pe încă un sezon a contractului.

Jaime Penedo e singurul fotbalist din Liga 1 sigur de prezența lui la Mondialul din vară. După participarea la turneul final din Rusia, o premieră pentru naționala Panama, goalkeeper-ul care face 37 de ani în luna septembrie luase în calcul o eventuală retragere din fotbal, mai ales că îi vine tot mai greu să stea departe de familie, de soție și de cei doi copii.

Totuși, o surpriză l-ar putea întoarce din drum. Cu toate că vrea să dea tot mai mult credit tinerilor crescuți în propria academie, roș-albii ar vrea să-l mai țină încă un sezon pe portarul care e titularul ultimului an și jumătate și care e unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai "câinilor". Tocmai de aceea i se va face cât de curând o propunere veteranului din lot.

Plus Marici

Oferta ar putea avea sorți de izbândă. Penedo a recunoscut întotdeauna că se simte bine în București, iar în timpul liber își ia soția și merge în diverse city-break-uri în Europa. Dinamoviștii consideră că pe lângă el pot crește și ceilalți tineri fotbaliști și, în special, Vlad Muțiu, rezerva provenită din curtea proprie.

În afara lui Penedo, alți 8 fotbaliști devin liberi în vară: Brănescu, Marici, Nica, Romera, Katsikas, Monroy, Torje și Nemec. Dintre aceștia, roș-albii ar mai dori să prelungească și cu un stoper, fie Marici, fie Katsikas, cu șanse mai mari de reușită fiind croatul, care rămâne o piesă importantă în angrenajul echipei în mandatul lui Bratu.

130 de selecții are Penedo în prima reprezentativă a țării sale

49 de meciuri a apărat Jaime poarta "câinilor", în toate competițiile, timp în care a încasat 49 de goluri

19 partide a bifat panamezul fără gol încasat în tricoul roș-albilor

7.000 €este salariul lunar al lui Penedo în Ștefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Aprilie 2018, 15:25

Nu conteaza ca grecul are o clasa peste croat, acesta sigur este mai ieftin pentru Hingheria Bucuresti!

1669595786595625
Vasile Dima  •  27 Aprilie 2018, 14:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  27 Aprilie 2018, 13:39

Voi sunteti nebuni daca nu trageti de Penedo cat o mai putea juca la nivelul asta... Portar asa de bun n-am mai avut in Romania de la Felgueiras.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează