FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Omul pe care Gigi Becali a plătit 600.000 de euro a plecat din România! Azi a semnat cu o altă echipă! Primele reacții

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 12:59

Gabriel Matei a avut evoluții apreciate la ASA Târgu Mureș și la 26 de ani a reușit să plece din România. Jucătorul va juca în Polonia.

Fotbalistul pe care Gigi Becali plătea 600.000 de euro în 2011 a semnat pentru un sezon și jumătate cu formația Gornik Leczna, echipă care trece printr-un moment dificil. În acest moment ocupă locul 15 cu doar 18 puncte. O despart însă doar 4 puncte de locul 12.

În Polonia, jucătorul va fi coleg cu Javi Hernandez, trecut pe la ACS Poli, dar și cu Gerson, fostul fundaș al Petrolului. Transferul lui Gabriel Matei în Polonia a fost intermediat de Bogdan Apostu, impresarul fundașului român care a mai jucat la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FC Brașov și Academica Clinceni. 

PRIMELE REACȚII:

"Sunt fericit că s-a realizat acest transfer. E o oportunitate mare pentru mine să demonstrez și să confirm forma bună din ultimul an. 

Îi mulțumesc și prietenului și totodată agentului meu, Bogdan Apostu, pentru acest transfer și încrederea pe care a avut-o în mine acum un an și jumătate când m-a luat la Clinceni, acolo unde era președinte, nu agent. 

Au fost mai multe echipe din țară care s-au interesat de serviciile mele, dar am ales Polonia pentru că aici există o stabilitate financiară și sunt mai multe șanse să prind un transfer la o echipă mare din Europa.

Le urez baftă colegilor mei de la ASA și sper să se salveze de la retrogradare", a zis Gabi Matei în exclusivitate pentru GSP.RO. 

"Sunt buruos pentru Gabi. A ajuns într-un fotbal bun, acolo unde merita. I-am spus încă de la început că dacă va fi serios va ajunge în străinătate în maximum doi ani. Asta s-a și întâmplat. Polonia are un campionat puternic, iar de aici poate pleca ușor la un club mai mare. Asta dacă va juca bine. Am mare încredere în el și sper să-mi confirme așteptările, așa cum a făcut-o și Cornel Râpă, care a devenit jucător important la Pogon", Apostu pentru GSP.RO

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
877060402419746
Ion Raiciu  •  18 Ianuarie 2017, 15:21

Ditamai gazeta si gasesti greseli chiar in titlu (600.00 de euro!?!). Ovidiule trimite-i la scoala..,. sa invete aritmetica.

fangigi
fangigi  •  18 Ianuarie 2017, 14:28

Astia de la fcsb stau doi cate doi de zici ca sunt pe invers! De fapt reghe nu se pupa cu mitza prin gard?:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close