FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

UPDATE EXCLUSIV Pandurii detonează bomba și transferă cel mai lăudat jucător din fotbalul românesc! MUTAREA a fost CONFIRMATĂ + primele reacții

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2016 20:36

Rămas liber de contract după despărțirea de Al Ittihad, Lucian Sânmărtean s-a decis asupra echipei unde va juca din sezonul viitor. 

Sursele GSP.ro susțin că mijlocașul de 36 ani va semna cu Pandurii zilele viitoare.

23:30

DUPĂ 3 ORE GAZETA CONFIRMATĂ OFICIAL: "Este adevărat! Am cântărit fiecare ofertă și am hotărât împreună cu familia lui Lucian să semnăm cu Pandurii. Îi mulțumesc președintelui Narcis Răducan și antrenorului Petre Grigoraș pentru faptul că s-au luptat săptămâni întregi pentru acest transfer", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

"Sunt fericit că un campion ca Lucian a semnat cu Pandurii și ne vom bucura împreună de rezultatele echipei. Gorjul îl așteaptă cu brațele deschise. Am reușit să aducem unul dintre cei mai apreciați români. E un jucător exemplar, un magician. E o seară fericită pentru că am reușit să-l conving pe Lucian să aleagă Pandurii. Le mulțumesc celor care ne-au ajutat pentru că am realizat un transfer important. Fără Anamaria acest transfer nu se realiza niciodată", a zis și Narcis Răducan pentru GSP.RO. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

"În club se vorbește de câteva zile de ce venirea lui Lucian, iar astăzi discuțiile s-au concretizat între cele două părții. Mai mult ca sigur că în cel mai scurt timp va fi anunțat transferul", spun sursele ziarului.

Reporterii Gazetei au încercat să ia legătura cu Sânmărtean, dar și cu agentul jucătorului, Anamaria Prodan pentru confirmarea informațiilor, dar fără rezultat.

"Sânmărtean semnează 100% cu Pandurii. Este echipa care l-a dorit și care a negociat cel mai mult cu el" mai spun sursele ziarului.

Dacă transferul se va concretiza, Lucian Sânmărtean va avea dreptul să joace joi pentru Pandurii în preliminariile Europa League cu Maccabi Tel Aviv.

CV Lucian Sânmărtean

  • 36 de ani
  • Mijlocaș ofensiv, mijlocaș lateral
  • 21 de apariții în tricoul naționalei României
  • Cluburile la care a jucat: Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua și Al Ittihad
  • 300.000 de euro e cota de piață a jucătorului, conform transfermarkt.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (62)
cristianmangra
cristianmangra  •  25 Iulie 2016, 22:55

Daca este adevarata informatia si se v-a concretiza ii doresc mult succes lui Sanmartean la noua echipa.Dupa parerea mea este un jucator complet,cum dealtfel nu mai exista in Romania.Sincer mi l-as fi dorit la Steaua,dar asta nu depinde de mine.Lucian Sanmartean iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru Steaua si pentru fotbalul romanesc ! Pentru mine este o mare bucurie sa te vad pe gazon ! Si din nou in Romania ! Esti exact lucrul care lipseste fotbalului romanesc! Bucuria de a juca fotbal.Talentul,munca,educatia,bunul simt si ceea ce nu stiu multi, educatia pentru familie ! Lucian Sanmartean bine ai revenit acasa !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Iulie 2016, 08:33
Postat de bratia2003 pe 26 Iulie 2016, 08:07

Prodanca, nu avea niciun interes sa-l dea la ASTRA. Va dati seama de ce.

Da, ne dam seama. N-a vrut sa-l puna pe Sanmartean in delicata situatie de a avea antrenor un mascarici...

bratia2003
bratia2003  •  26 Iulie 2016, 08:07

Prodanca, nu avea niciun interes sa-l dea la ASTRA. Va dati seama de ce.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează