FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Petrolul a rezolvat problema stadionului! Un primar le plătește chiria "lupilor"

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 11:37

Petrolul are din nou casă! Prahovenii vor disputa cele două meciuri rămase de jucat acasă din 2015 tot pe ”Ilie Oană”. În urma unei întruniri la care au participat primarul Ploieștiului, prefectul și președintele consiliului județean, s-a decis ca Petrolul să fie primită înapoi pe arena locală.

Costurile pentru partida cu Dinamo vor fi suportate tot de Lucian Rădulescu, cel care a plătit din propriul buzunar și pentru închirierea stadionului la meciul cu CFR Cluj. Acesta va scoate din buzunar 16.000 de lei.

La partida cu ASA însă, cheltuielile vor fi plătite de către primarul stațiunii Bușteni, Emanoil Savin. Acesta va achita aceeași sumă. La ambele meciuri, intrarea pentru suporteri va fi lăsată liberă.

Petrolul a primit dreptul de a folosi stadionul în aceste două partide cu condiția de a-și regla finanțele în pauza de iarnă și de a-și plăti datoria față de SGU Ploiești, societatea locală care administrează arena ”Ilie Oană”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
un_gazar
un_gazar  •  06 Decembrie 2015, 20:02
Postat de catalynn pe 04 Decembrie 2015, 12:18

Toate bune, insa primarul ăla dă din propriul buzunar? Si daca da, cam cat e salariul unui primar sa isi permită astfel de acte caritabile? Sau dă si ăsta meditații ca un alt primar pe care il știm cu toții?! :-) sa nu fiu înțeles greșit, ma bucur ca o echipa de tradiție ca Petrolul sa poată continua, in plus, pacat de acel stadion pt ca va ajunge o ruina daca e lasat nefolosit, doar ca trebuia rezolvată problema cu Primăria Ploiești. Ca nu mai plătesc salarii la jucatori din banul public am înțeles, insa macar sa ii lase sa joace gratis pe stadionul orașului ar putea pana se rezolva situația financiară neplăcuta in care e acum echipa si se va găsi un sponsor sau finanțator privat.

Un comentariu de bun simt, chiar daca venit de la un suporter fcsb.

lukasoil17
lukasoil17  •  04 Decembrie 2015, 13:53

din leafa de primar...cam multa generozitate

gerulozaurus
gerulozaurus  •  04 Decembrie 2015, 13:07

sa-i primeasca MApN-ul in Ghencea si Gigi sa mute echipa la Ploiesti :)))))))))))))) MADE IN ROMAHNISTANN, cea mai de *** tara din EUROPA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează