FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Petrolul îşi pierde piesele grele! O vedetă s-a înţeles asupra rezilierii, alţi doi fotbalişti importanţi sînt şi ei ca şi plecaţi

Articol de - Publicat marti, 26 mai 2015 16:21

Pablo de Lucas îşi va rezilia mîine contractul cu Petrolul. Mijlocaşul spaniol în vîrstă de 28 de ani s-a întîlnit azi cu şefii clubului şi şi-a încheiat conturile cu formaţia din Ploieşti, deşi mai avea angajament încă un an cu clubul petrolist.

Jucătorul va reveni mîine la sediul clubului pentru a semna actele. De Lucas a dorit să plece încă din iarnă de la clubul ploieştean dar variantele apărute la acea vreme nu s-au concretizat.

Deşi este intens curtat de cîteva cluburi cunoscute din ţară, Pablo de Lucas va evolua în continuare, foarte probabil, la o grupare din străinătate.

Cotat la 1,4 milioane de euro, Pablo de Lucas a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Petrolului în ultimii 2 ani. 

Urmează Tchite ?

Nu doar De Lucas se află pe lista jucătorilor care vor pleca. Mohamed Tchite e şi el nemulţumit şi vrea să îşi reziliere contractul. Totul se va decide mîine, cînd se va întîlni cu şefii clubului. 

Alcenat se protejează pentru Steaua?

Dorit de Gigi Becali la Steaua, Jean Sony Alcenat nu vrea să joace în ultima etapă la Chiajna împotriva Concordiei pe teren sintetic. Jucătorul se teme de o accidentare şi preferă să fie lăsat în afara lotului. 

Contractul haitianului expiră la finele campionatului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
bakunin
bakunin  •  27 Mai 2015, 00:52
Postat de teo94_rapid pe 26 Mai 2015, 18:44

Nu inteleg de ce le raspunzi, atat ii duce capul, niste no-liferi care se afirma pe un site. :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenan
lenan  •  27 Mai 2015, 00:49

blatstafei la asa pentru 4 mil. euro.... cine da mai mult?... :))

975626815805072
Bicioc Dănuţ  •  26 Mai 2015, 22:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează