FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Petrolul stă la mâna tribunalului! Echipa ar putea fi desființată » Planurile primăriei din Ploiești

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2016 18:38

Adrian Dobre, noul primar Ploieştiului, a participat la zilele comunei Păuleşti. Cu acest prilej, edilul s-a întâlnit şi cu Vivi Răchită, într-un dialog care nu a ocolit soarta echipei-fanion a Prahovei, Petrolul Ploieşti.

În funcţie de ceea ce va stabili miercuri tribunalul, chemat să ofere o decizie în cazul falimentului clubului, cerut de finanţele locale, se vor calcula paşii următori.

Dacă Petrolul va intra în faliment, planul ar fi creionarea unei noi echipe care să primescă din partea FRF posibilitatea de a evolua din viitoarea stagiune la nivelul celui de al treilea eşalon.

Petrolul a retrogradat la finalul acestui sezon în Liga a 2-a după ce a terminat campionatul pe ultimul loc. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
821251504618379
Doru Sandu  •  14 Iunie 2016, 08:21

Nu mai fiți cârcotași sunt echipe care se desființează în liga a3a si petrolu care vrea să facă performanță este hulita , principala problema este să intrăm în faliment să scăpăm de capră.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  13 Iunie 2016, 22:57
Postat de serioja pe 13 Iunie 2016, 21:02

Incredibil! Nu ne potolim deloc. Dupa "modelul CSU Craiova", vrem ca FRF sa ne dea direct liga a treia!!! Ditamai Glasgow Rangers s-au dus frumusel in liga a 4-a dar la noi in tara asta de *** vrem liga 2-3 sau char in liga 1! Mi-e scarba!!!

Bine, matale ai vrea să fie radiată definitiv. Dă exemple din campionatul nostru.

zecs93
zecs93  •  13 Iunie 2016, 21:30

pacat de Petrolul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează