FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Planul secret al lui Ionuț Negoiță la Dinamo » Nu are de gând să vândă clubul și joacă la cacealma!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 00:00

Finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a anunțat că renunță la echipă în speranța că suporterii nu-l vor mai înjura, urmând ca acesta să revină în prim-plan după ce apele se liniștesc

Ionuț Negoiță a detonat bomba în urmă cu câteva zile, când a anunțat public că nu mai susține financiar Dinamo. Conform spuselor afaceristului, clubul trebuie să se autofinanțeze până în momentul în care patronul RIN Hotels va găsi un cumpărător.

Aceasta e varianta oficială. Neoficial, sursele GSP susțin că Negoiță nu are de gând să vândă echipa. Acesta a simțit că lucrurile îi scapă de sub control, având în vedere parcursul slab al echipei, episoadele de indisciplină ale jucătorilor și înjurăturile suporterilor de la fiecare meci. Punctul culminant a fost când fanii au încercat să spargă sectorul zonei oficiale de pe arena din Ștefan cel Mare pentru a ajunge la Negoiță.

Planul afaceristului ar fi ca în zona publică să fie lansată ideea că el nu mai este implicat în viața clubului, care ar fi condus exclusiv de cei din management.

Detalii despre strategia lui Negoiță și despre ce se întâmplă în culise la clubul din Ștefan cel Mare, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
geo.b.
geo.b.  •  18 Noiembrie 2017, 17:49
Postat de unico_biancorossi pe 18 Noiembrie 2017, 11:49

***

Ha,ha,ha.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Noiembrie 2017, 11:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974595099240315
Vasile Lascar  •  18 Noiembrie 2017, 08:44

Cainii dinamovisti vor domina Bucuretiul, nu vor avea motive de desfiintare, precum progresul, rapidul sau alte echipe bucurestene...voluntariul, chiajna, juventus, au luat locul echipelor desfiintate...Dar ce ne facem fara huliganii sustinatori ai lui dinamo ...asta e intrebarea ? Se vor imprastia ei pe la alte echipe bucurestene ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează