FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Nimeni nu mai vrea să plece de la Steaua! » După Alcenat, Gigi are parte de încă un "divorț" cu năbădăi

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 17:22

Aymen Tahar a fost deja anunțat de conducerea campioanei că nu se va mai conta pe serviciile sale. Gigi Becali s-a declarat și public fericit să scape de mijlocaș, dar o despărțire definitivă nu poate exista în acest moment, cel puțin din punctul de vedere al fotbalistului. 

Aflat în vacanță în Anglia, Tahar nu ia în calcul rezilierea acordului cu Steaua, astfel că șefii campioanei vor să-i facă vînt cu forța și caută acum să-l împrumute unei echipe care-i poate suporta salariul de 10.000 de euro lunar. 

Jucătorul de 25 de ani speră să prindă contract în Anglia, însă în cazul în care nu va găsi, mai are variantele Rusia, Kazakhstan și Azerbaijan. 

Tahar a fost cumpărat de Steaua de la Gaz Metan Mediaș în schimbul a 100.000 de euro, dar n-a reușit să se impună. El a fost la un pas de a ajunge la Slovan Bratislava în vară. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 Decembrie 2015, 11:52

pe guilherme si alcenat ii poate da imprumut, inapoi, la petrolul.. pe juma de leafa, cred c'ar bate palma cu capra. macar ar juca, i'ar vede lumea si ar putea sa scoata un ban pe ei, la vara. petrolul nu este o rivala, deci nu e problema ca intareste alta echipa. din tribuna din trivale, nu'i poate vinde. nici macar la pastele cailor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 Decembrie 2015, 11:23
Postat de Petre Radulescu pe 25 Decembrie 2015, 10:36

E normal sa nu vrea nimeni sa plece. Steaua este un nume in Europa. Performantele pe care le-a obtinut de-a lungul anilor au atras si atrag o multime de fotbalisti. STEAUA, REGINA ROMANIEI!

leafa de zece mii pe luna, mocca, fara oboseala, fara picioare rupte, nu e de colea. daca respecta contractul, nu lipsesc de la antrenamente, jiji e obligat sa scoata paraua din pozanaru' de la cioareci. zece mii ! iar de vandut, din tribuna nu'i poate da.

theodoric
theodoric  •  25 Decembrie 2015, 11:05
Postat de vyyllyy pe 25 Decembrie 2015, 10:47

Este un nume pe ps3 poate , lasa-ne cu fcspitestiul tau ca nu a auzit nimeni in europa de voi , also nu vor sa plece pentrru ca nu au unde sa se duca de la un *** si anonim ca voi , si ce sa fac si sa moara de foame trebuie sa manace si el *** , nu? , cum a facut-o si Tamas :))))), esti lesinat in fiecare comentariu , ma faci mereu sa rad cand vad ce prostii stii sa scrii esti mai penibil ***

cum sa nu auda ma pescarii de la Rosenborg, Aalborg, bucatarii portughezi de la Rio Ave, fac aia o cioarba de peste pfffff, ca sa nu mai punem de friptura de *** parfum ce mai... )) toti s-au inspirat din reteta ciobanusului mioritic... da tochitura de Razgrad sau Trencin...)) toata Europa stie...))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează