FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Poli Iași a refuzat o ofertă din Rusia pentru vedeta lor » Alte două cluburi din Liga 1 sunt interesate de el

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 19:17

Alexandru Crețu a intrat în dizgrația celor de la Poli Iași, iar în acest sezon n-a jucat niciun meci în Liga 1, deși anul trecut a fost om de bază al echipei. La acea vreme Steaua era dispusă să dea 350.000 de euro pentru el.

Fundașul de 24 de ani a primit o ofertă din Rusia, însă oficialii formației moldovene n-au acceptat cei 150.000 de euro pe care rușii îi dădeau în schimbul fotbalistului.

Pentru Crețu mai există interes din partea altor două cluburi din Liga 1, însă ieșenii speră să obțină mai mult decât au oferit rușii.

Totuși, cine și-l dorește ar trebui să se grăbească pentru că perioada de mercato din Europa se încheie în această noapte, iar cea din România se termină luni.

400.000 €e cota de transfer a lui Crețu, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
961552927198346
Ticu Ursache  •  12 Septembrie 2016, 18:19

Napoli, cel care duce iasul pe cel mai important loc din istoria clubului si continua, la conditiile oferite, un joc spectaculos este contestat. Bun, eu nu sunt de acord, dar e parerea mea. Voi contestatarii ce puneti in loc? V-ati gandit? Posibiliatea jucarii in turneul satelor aveti in vedere? Cu jucatorii actuali atat se mai poate. Simplu! Nu aduci nimic, nu promovezi tinerii de la scoala sportiva, juniorii lui poli sau sa nu cauti la alte echipe mici talente atunci asta e. Il avem pe picioni. A auzit de fotbal si de romania iar asta l-a adus in echipa politehnicii. Si atunci cu ce?

jalabert
jalabert  •  31 August 2016, 23:13
Postat de saviola2_8 pe 31 August 2016, 20:06

da....dar tot n-am luat varf, fundas dreapta, si practic nici central, ca moke e intre, e mai mult un defensive midfielder...e ok ce am cumparat pana acum, desi marturisesc ca pe jumate nu ii cunosc, nu i-am urmarit...dar de amorim si boldrin sunt excelenti, sa i vedem pe restul, insa daca nu iau macar un atacant, sunt chiar nebuuni!

pai la pretentile iasiului sa vanda cu 400000 un jucator care nu a prins nici un minut sezonul asta nu o sa-l ia nimeni pe cretu. oricum jucatorul a scazut in valoare pentru ca a stat atata vreme pe tusa. sa ai asemenea pretentii in conditiile in care din romania doar steaua cumpara jucatori cu bani imi pare exagerat. cine din afara da 400000 pe un jucator care nu prinde nici macar banca?

saviola2_8
saviola2_8  •  31 August 2016, 20:06
Postat de jalabert pe 31 August 2016, 19:55

steaua a vandut 3 si a cumparat 6 si toti 6 erau titulari la echipele lor

da....dar tot n-am luat varf, fundas dreapta, si practic nici central, ca moke e intre, e mai mult un defensive midfielder...e ok ce am cumparat pana acum, desi marturisesc ca pe jumate nu ii cunosc, nu i-am urmarit...dar de amorim si boldrin sunt excelenti, sa i vedem pe restul, insa daca nu iau macar un atacant, sunt chiar nebuuni!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close