FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Polonezii, portret complet al noii ținte a FCSB pentru GSP.ro: "Excelent cu mingea la picior și-n aer, dar își pierde cumpătul în meciurile importante"

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 14:00

Maciej Wilusz, stoperul de 28 de ani dorit de FCSB, în prezent la Lech Poznan, este analizat de Damian Smyk, jurnalist polonez la Gazeta Wyborcza

 Specialist în Lech Poznan, ziaristul îl laudă pe fundaș și spune că singurul minus ar fi că are probleme în meciurile cu miză mare.

- Damian, cum l-ai descrie pe Maciej?
- A avut probleme când a ajuns la Lech. N-a jucat bine și n-a fost respectat de antrenor și suporteri. Mai apoi a venit și o accidentare serioasă, la umăr, care l-a scos din circuit pentru câteva luni. 
- S-a schimbat ceva în ultima vreme, presupun.
- Da, clar. Joacă des și nu dezamăgește, Lech câștigă mai mereu cu el în primul unsprezece. Anul ăsta, poți verifica, echipa a luat doar trei goluri cu el în teren. Din 12 meciuri!
- Cum e în teren?
- Stângaci, joacă extraordinar cu mingea la picior, nu e tipul de fundaș care să înceapă un atac cu minge lungă. Mai mult, nu are probleme în aer, are 1,88m și câștigă majoritatea duelurilor aeriene.

 "S-AR PUTEA SĂ RĂMÂNĂ AICI"

- OK, l-ai descris foarte frumos. Are și părți slabe, mă gândesc.
- Dacă vorbim de ele, da, dacă joacă meciuri sub presiune devine puțin "electric", își pierde cumpătul.
- Îl știi, mă gândesc, și ca persoană, e un tip emotiv?
E foarte de treabă, plăcut de restul jucătorilor. Profesionist, dar nu genul care să prindă la public. Face totul în liniște, inclusiv la antrenamente. E extrem de receptiv în presă, la interviuri. 
- În Polonia ați auzit ceva de transfer?
- Da, dar e în discuții și cu Lech, ar putea să-și prelungească șederea aici. Nenad Bjelica, antrenorul, îl apreciază. Rămâne de văzut unde va evolua în sezonul viitor, cred că până în weekend ne lămurim.

Ieri, Fanatik a anunțat că fundașul polonez dorit de FCSB este Maciej Wilusz, 28 de ani, care își va încheia contractul cu Lech Poznan în această vară.

30
de meciuri în trei ani are Wilusz pentru Lech, într-o ședere afectată de accidentări: a cucerit un titlu și două Supercupe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  17 Mai 2017, 21:19

Iar cumpără Becali toți jucătorii din Europa ? Și GSP, penibil: "Cum ar arăta echipa FCSB"... E simplu, prin decembrie Dică va avea , deja, trei luni de când e demis , de Crăciun Becali va cumpăra iarăși " tot ce-i mai bun din Liga I" , dar numai înaintea meciurilor directe, de Paște va fi campion iar în mai va fi la TAS că i s-a furat titlul ! Singurul lucru veșnic prezent : MM și nepriceperea lui în ale fotbalului !

ogica30
ogica30  •  17 Mai 2017, 17:01

Bun transfer pentru Dinamo daca clacheaza in meciuriile importante,il asteptam cu bratele deschise la FCSB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează