FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prima lovitură a iernii dată de CFR Cluj! Un fotbalist din Liga 1 ar putea semna până la finalul lui decembrie

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 15:17

CFR Cluj se află în negocieri avansate pentru mijlocașul central Mihai Bordeianu (26 de ani), care a evoluat în ultimele două sezoane și jumătate pentru FC Botoșani.

Clujenii oferă 200.000 de euro pentru fotbalistul care mai are contract până în 2019, iar cei de la Botoșani sunt dispuși să-l lase să plece considerând că acesta și-a făcut datoria față de club.

Bordeianu ar mai avea o varinată: un transfer în Kazahstan. Totuși, având în vedere proiectul existent la CFR, Bordeianu este înclinat să accepte oferta ardelenilor, iar până în sărbători este foarte posibil să fie finalizate actele de transfer.

În acest sezon, Mihai Bordeianu a jucat în 15 partide pentru FC Botoșani și a marcat o dată. Cota sa de transfer este de 300.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
116530435479785
Anca Toma  •  26 Noiembrie 2017, 17:51

Moldoveanca de fapt caine sa iasa pe forum.Eu m-am nascut in judetul lui Eminescu,Enescu,Iorga,Luchian ,Pilat nu in ghetouri ca voi.Dar ce sa-ti vorbesc eu tie de personalitatile de mai sus .Tu esti un rancaci fan Guta,Minune ,Cercel..ca sa fiu pe intelesul tau.Nu ragai si nu te ambala.

116530435479785
Anca Toma  •  26 Noiembrie 2017, 17:47

Cat de idioti pot fi cainii astia.Astia daca-s nascuti in Bucuresti au impresia ca crapa de inteligenta.In realiatate bubuie prostia-n eiDinamo a devenit o catastrofa de echipa ,rad toti de ei numai ei nu se lasa.De fapt n-a devenit acum ,catastrofa sunt de vreo 10 ani.Apropo caini cu cine tineti seara asta .Cu Astra al carei sustinatori ati fost acu 2 ani sau FCSB?!Ha ha ha

cneius
cneius  •  26 Noiembrie 2017, 17:32

"Prima lovitură a iernii".... "ar putea semna"....esti baut ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează