FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima lovitură a lui Andone? Ar dori un superatacant care a făcut senzație în Europa!

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat duminica, 29 mai 2016 12:11

Ioan Andone, noul antrenor al lui Dinamo, a început deja să pregătească transferurile pentru sezonul viitor.

Potrivit surselor GSP.RO, șefii lui Dinamo îl vor pe Artem Milevski , atacantul celor de la Chiajna.

update 13:55

Deși Dinamo spune că nu este interesată de atacant, impresarul acestuia susține că negocierile sunt în plină desășurare.

"Înţeleg că azi s-a scris că i-a refuzat pe cei de la Dinamo. Nu e nimic adevărat, se poartă negocieri în continuare", a spus impresarul Aleksandr Pankov pentru postul de televiziune Futbol 1, citat de football.sport.ua.

Știrea inițială:

Ucraineanul venit în iarnă în Liga 1 va deveni liber de contract în această vară, dar există o clauză de prelungire cu clubul iflovean.

Impresarul jucătorului, Aleksandr Pankov, susține, din Ucraina, că jucătorul negociază cu Dinamo. Atacantul de 31 de ani a impresionat în acest an în tricoul Chiajnei. Acesta a bifat 14 jocuri pentru ilfoveni și a marcat 6 ori.

Ce spune Dinamo

Contactat de GSP, Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, a vorbit despre posibila mutare: "Milevski nu ne interesează și nu ne-a interesat. El și-a dovedit valoarea și calitățile la Chiajna, dar nu este profilul de vârf dorit de Dinamo în acest moment".

C.V. Artem Milevski

Milevski este unul dintre cei mai importanți jucători ucraineni din ultimii ani. Atacantul a jucat 50 de meciuri pentru naționala țării sale și a marcat de 8 ori.

Cea mai mare parte din carieră, Milevskiy a petrecut-o la Dinamo Kiev, unde a jucat 177 de meciuri și a marcat de 57 de ori, în campionatul Ucrainei. 

Cel mai bun sezon al atacantului a fost în 2009-2010, când a marcat de 17 ori în prima ligă din Ucraina, în 27 de partide.

De-a lungul carierei, Milevskiy a câștigat patru ori titlul în Ucraina, patru Cupe și cinci Supercupe. În 2008 și 2009 a fost desemnat cel mai bun jucător ucrainean, iar în 2009 a fost ales și cel mai bun jucător din campionatul Ucrainei.

Comparat cu Șevcenko la un moment dat, Milevskiy nu a confirmat totuși la nivelul la care era cotat. 

Milevskiy a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo Kiev, Gaziantepspor, Hajduk Split și RNK Split.

 

11 milioane €era cota lui Artem Milevskiy în 2010, potrivit transfermarkt.de. Acum mai e evaluat la 500.000 de euro

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (145)
hehehehe
hehehehe  •  29 Mai 2016, 20:27

Dinamo '16/17: Gaev (resuscitatorepatriat), Semeghin (resuscitatorepatriat), Stoican (resuscitatorepatriat), Scarlatache (resuscitatorepatriat), Pulhac (resuscitatorepatriat), Catalin Munteanu (resuscitatorepatriat), Romulus Buia (resuscitatorepatriat), Iulian Tames (resuscitatorepatriat), Margaritescu (resuscitatorepatriat), Milevsky (superatacant), Barcauan (resuscitatorepatriat). Andone face super echipa asa cum stie el! Dinamo trage la titluri!

belagio
belagio  •  29 Mai 2016, 20:26

este adevarat ca acolo pe dinamomania nu mai este ce era inainte ...qatalinic ara cred ca si pe hector la dat afara , adevarul este ca baiatul scrie foarte prost si i spun de aici sa nu ma mai debaneze niciodata ..acel site a devenit ca o casta, unde toti imbecili isi dsau doctoratul in scris dar , in afara de charisma scrisului lipseste fondul ...nu o sa mai intru niciodata pe un site unde scru doar 10 insi , uneori nici nu stii daca toti nu sunt acelasi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

belagio
belagio  •  29 Mai 2016, 20:10
Postat de bakunin pe 29 Mai 2016, 20:02

Cum de te-au dat afara de pe dinamomania? acolo posteaza *** in schimb pe tine te baneaza?

nu ma intereseaza ce site .m-am enervat si probabil am injurat pe cineva cand a murit ekenk era unul care se *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (145)
Comentează