FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prima lovitură a Stelei! L-a ofertat și Dinamo, însă a fost dezamăgit de propunere și a ales campioana României

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2015 00:04

Florin Cernat este unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1, fiind liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu Oțelul Galați. 

Disputat de rivalele Steaua și Dinamo, se pare că mijlocașul s-a hotărît să o aleagă pe campioana României, unde va avea din nou șansa de a juca în Liga Campionilor.

Negocieri cu Dinamo

Cuplul Dinu Gheorghe-Rednic l-a dorit pe Cernat, însă jucătorul nu a fost deloc impresionat de ceea ce-i puteau oferi "cîinii". 

"Cînd a văzut ce-i pune pe masă Dinamo, a avrut să se ridice și să plece", au afirmat sursele GSP.RO. 

Jucătorul ar fi luat în calcul o re venire, însă salariul de 4.000 de euro lunar nu l-a atras pe acesta, care ar lua la Steaua 10.000 de euro pe lună!

Din cîte se pare transferul lui Cernat la Steaua urmează să fie perfectat în cel mai scurt timp. 

Singura posibilitate de a pica înțelegerea este ca jucătorul să primească o propunere mult mai atractivă din străinătate. 

Șansele ca acest lucru să se întîmple sînt însă destul de mici, avînd în vedere vîrsta mijlocașului trecut pe la Dinamo Kiev (35 de ani). 

"Ne interesează Cernat! Vedem ce se va întîmpla în zilele următoare", a zis Argăseală aseară la EuropaFM. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
valii_sv
valii_sv  •  03 Iunie 2015, 17:07

Asta e ziaristul roman ! Acest reporter care a scris acest articol face parte din tagma celor care induc artificial senzationalul , transforma o stire dupa bunul plac ! Acesti oameni nu au o etica profesionala ? De ce sunt acceptate asemenea articole pur si simplu inventate ! La emisiunea Fotbal Club de pe digisport Florin Cernat a dezmintit aceast articol si a zis ca e in discutii cu Dinamo si Steaua dar inca nu s-a ajuns la discutii despre valoarea unui eventual contract ! Ar trebui ca acest asa zis ziarist care a scris acest articol sa isi de-a si el demisia din presa scrisa si sa ceara public scuze iubitorilor de fotbal care au citit aceste inventii ! Sa-ti fie rusine !

mvradulescu
mvradulescu  •  03 Iunie 2015, 08:17

Un articol menit să bage zâzanie între cluburi și suporterii cu simpatii diferite, în scopul de a provoca reacții ce ar umple ziarul în perioada vacanței fotbalistice ! Nu mi se pare corect ca să ridici tensiunea oamenilor, doar ca să ai ce scrie la gazetă. Ziarul ar trebui să cultive bucuria suporterilor de a privi întrecerile sportive, nu amplificarea urii față de celelalte competitoare. M-am acrit de acest cult al urii atât pe plan sportiv, cât și între profesii, între adepții diferitelor opțiuni politice, ori categorii de vârstă ! Să ne străduim să ne adaptăm din nou la un comportament normal, benefic din toate punctele de vedere !!!

rangers94
rangers94  •  02 Iunie 2015, 20:39

Dinamo nu are bani pt Lazar si vor pe Cernat . :))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close