FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a omului în care Contra își pune speranțele » Cum a ajuns la Dinamo, care este secretul lui și ce planuri are

Luis Pietro, în alb // FOTO: Facebook +3   FOTO
Luis Pietro, în alb // FOTO: Facebook

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 14:31

Dinamo vrea ca în noul sezon să fie prima echipă din Liga 1 la capitolul pregătire fizică, iar antrenorul Cosmin Contra l-a adus pe Luis Prieto Villalobos, cel care se va ocupa de recuparea fizică a jucătorilor dinamoviști.

Spanioul de 36 de ani a lucrat pentru naționala din Costa Rica începând cu 2013 și a renunțat la contract pentru a semna cu  Dinamo. Acesta a dezvăluit pentru GSP.RO cum a ajuns în România și ce planuri are, împreună cu antrenorul Cosmin Contra și preparatorul Javier Reyes, pentru jucătorii lui Dinamo.

"Javier Reyes m-a căutat și mi-a spus profilul persoanei pe care o caută. Mi-a spus că el și Contra au cerut un recuperator fizic la club. Am vorbit, am acceptat condițiile și am venit aici.

Lui Contra și lui Reyes le place ca jucătorii să fie în cea mai bună formă fizică și ca toate lucrurile să fie organizate perfect. Eu voi lucra la partea fizică, cu Javier. Îl voi ajuta. Dar parte din treaba mea va fi prevenirea leziunilor și recuperarea jucătorilor care au probleme fizice. Voi fi cel care se va ocupa de revenirea jucătorilor accidentați în programul echipei.

Secretul meu este sinceritatea. Sunt onest cu munca mea. Pun toate cunoștințele mele și toată forța în recuperarea unui jucător.

Ceea ce este nou la un club din România este funcția de recuperator fizic. Dinamo dorește foarte mult să crească în acest nivel. Se pune mare accent pe partea asta. În Spania, această funcție este foarte importantă. Toate echipele au un astfel de om la club. De ce să nu aibă și Dinamo?", a spus Luis Prieto Villalobos pentru Gazeta Sporturilor.

CV LUIS Prieto VILLALOBOS

Luis Prieto are titlul de preparator fizic, este licențiat în Fizioterapie și Științe de Sport, are un Master în Pregătire Fizică și un Master în Prevenirea și Readaptarea leziunilor.

Cu naționala din Costa Rica, Luis Prieto a fost la Campionatul Mondial din 2014, la Gold Cup și la Copa America. Printre jucătorii cu care a lucrat, se numără Kaylor Navas, de la Real Madrid, Celos Borges, de la Deportivo La Coruna, și Cristian Gamboa, de la Celtic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
danut1971
danut1971  •  26 Iunie 2017, 19:59

foarte bine ! fcsb va fi din nou ciuca batailor dinamoviste! ha ha ha

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2017, 17:57

buna treaba. urmeaza 6 transferuri si lupta la titlu.

fc_pamant_de_flori
fc_pamant_de_flori  •  26 Iunie 2017, 17:20
Postat de John Milne pe 26 Iunie 2017, 17:19

*** cand vine ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează