FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Primul jucător de pe lista neagră a lui Gigi Becali care și-a găsit echipă: "Suntem în discuții! Băiatul vrea la noi"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 10:40

Cornel Șfaițer este gata să-i întindă o mână de ajutor lui Cătălin Golofca, fotbalist care nu mai este dorit de Gigi Becali la FCSB, fiind pus pe o listă de 8 jucători cărora Anamaria Prodan are misiunea de a le găsi echipe. 

Cotat la 650.000 de euro, Golofca a luat legătura cu șefii de la FC Botoșani pentru a se întoarce la echipa care în vară l-a cedat la FCSB

"Suntem în discuții pentru Golofca. Este posibil să-l luăm pe Cătălin. Îmi pare rău că n-a reușit la Steaua. Era nevoie de mai multă răbdare pentru acomodare. Dar Steaua are un lot valoros și îi e destul de greu să joace.

Noi îl așteptăm la Botoșani să-l punem din noi în valoare. Băiatul vrea să revină! Așteptăm până în iarnă", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO. 

Joacă la FCSB II

Cătălin Golofca a jucat în ultima vreme mai mult pentru echipa a doua a clubului roș-albastru, în Liga a 3-a. 

Mijlocașul a avut evoluții apreciate acolo, a marcat de 4 ori în 3 meciuri, dar nu l-a convins pe Nicolae Dică să se bazeze pe el și la meciurile din Liga 1. 

485 de minute 
a strâns Cătălin Golofca la FCSB, fără să reușească să marcheze vreun gol 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
saviola3_4
saviola3_4  •  09 Noiembrie 2017, 15:24
Postat de juliusmad pe 09 Noiembrie 2017, 14:35

golofca e slabut, e bun pentru liga a 3-aq chiar si pentru cesea e bun :))

nu sunt de acord, e un fotbalist bun ptr nivelul ligii intai, are viteza si forta de patrundere, ce-i drept nu e super tehnic e cam haotic, dar la nivelul ligii 1 face fata fara probleme, e o greseala sa il cedam asa usor, cum au zis si altii in sistemul de rotatie al stelei are loc si golofca. Ok, a gresit dar cred ca nu merita acest tratament, e un jucator care pune suflet si mi-ar dori sa il vad inapoi la echipa, nu neaparat titular dar in lot da.

razar99
razar99  •  09 Noiembrie 2017, 14:41
Postat de blatistu49 pe 09 Noiembrie 2017, 14:22

numai fraierii se duc la cioban ca sa fie batjocoroti

L-a pus Gigi sa stea prin cluburi? Dc isi vedea de treaba lui cu siguranta avea loc la Steaua si mai aleas in sistemul lui Dica cu rotirea permanenta a jucatorilor...dar na, banii lui Gigi au fost buni.

juliusmad
juliusmad  •  09 Noiembrie 2017, 14:35

golofca e slabut, e bun pentru liga a 3-aq chiar si pentru cesea e bun :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează