FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Probleme din cauza banilor, dar și un motiv neașteptat » Jucătorul de care Becali s-a rugat să vină la Steaua explică de ce a căzut transferul

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 11:14

Gigi Becali l-a dorit cu insistență pe Andrei Ivan,  în mai multe rânduri, dar atacantul celor de la CSU Craiova a decis să refuze oferta.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, atacantul vorbește despre motivele pentru care a refuzat-o pe Steaua și mărturisește că s-a temut că nu va juca titular.

"Nu avea cum să se facă transferul ăla la Steaua niciodată. Nu m-a mulțumit salariul. Nu cred că era nici măcar mai mare decât cel pe care îl am la CSU. Era cam acolo. La Craiova e puțin, la Steaua puțin mai mult decât puţin. Eu le-am cerut o sumă pe care n-au acceptat-o și aia a fost. Poate mă gândesc la faptul că la Steaua erau foarte mulți jucători și nu știu dacă aş fi jucat ca titular. Așa, mai bine am rămas la Craiova. Sunt titular mereu, m-am impus și știu că nu am cum să pierd locul în primul 11.

Recunosc că mi-era teamă că nu voi juca. Poate mă pierdeam dacă stăteam mult pe bancă, așa, la Craiova, joc meci de meci. Vom vedea ce o să fie la vară, pentru că nu vreau nici în iarna asta să plec", a spus Ivan în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de două pagini poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau platforma Gazeta Digitală unde poți afla ce spune Ivan despre transferul ratat la o echipă din Anglia, care e fundașul din Liga 1 despre care spune că nu i-a dat nicio șansă, ce fel de patron este Mihai Rotaru și ce probleme grave a descoperit la lotul de tineret.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (31)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Octombrie 2016, 13:58
Postat de carol_k pe 07 Octombrie 2016, 13:22

Nu ca "poate" nu jucai meci de meci,sigur asta.Pentru ca esti un jucator mediocru iar vrajelile alea ca v-au contactat tot felul de cluburi mari vezi doamne sa te transfere au fost chestii de PR adica minciuni pentru fraieri.Iar Becali a cazut in capcana,cum era sa nu cada tocmai el,unde o tzeapa pune primul stiti voi ce...Ramai la Craiova,foarte frumos Barcelons si Dortmund au zis ca te mai asteapta.

De fapt, ivan turbinca asta cap de praz, acum joacă la juventus si la barcelona, ni s-a parut noua ca joaca la fc olguta si ca se impiedica de minge la meciul cu Steaua . El de fapt dace furori in Spania, Ronaldo e extrem de îngrijorat ca marele ivan e starul la liga. .

819602521427859
Stancu Florin  •  07 Octombrie 2016, 12:15

Dintre doua clone ai ales-o pe aia mai mica.

896192190498051
Adi Mitrea  •  07 Octombrie 2016, 14:41
Postat de jack_the_stripper pe 07 Octombrie 2016, 13:38

In schimb la Dinamo se da cu flit. Oficial.

La Dinamo se dau banii care reflecta nivelul fotbalului din Romania.sunt bani munciti si impozitati.vrei sa vb de modul ilicit in care jiji face banii?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează