FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme imense pentru Dinamo înaintea ultimului meci al sezonului! 4 și-au încheiat contractele chiar azi + încă 3 absenți cerți » Intră Bratu și Dănciulescu? :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 15:12

Dinamo dispută vineri ultimul meci din acest play-out, "câinii" urmând să primească vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă salvată de etape bune de la retrogradare. 

Tehnicianul Florin Bratu are mari probleme de efectiv în toate compartimentele înaintea partidei care va închide sezonul echipei sale.

Goalkeeper-ul Jaime Penedo și fundașii Jose Romera, Giorgos Katiskas și Luka Marici nu au cum să fie în lot deoarece contractele lor expiră chiar astăzi!  

Problemele lui Bratu nu se opresc însă aici. Portughezul Diogo Salomao este învoit, fiind plecat în Portugalia pentru a-și rezolva anumite probleme personale. Compartimentul median al lui Dinamo suferă și prin prisma absențelor lui Dan Nistor și May Mahlangu. Ambii sunt incerți după ce au părăsit terenul cu probleme la ultimul meci, cel câștigat la Timișoara cu 3-1. 

Acestora li se mai adaugă și fotbaliști precum Gabi Torje sau Constantin Nica, care nu au mai prins deloc lotul în ultimele meciuri. 

Cum echipa U19 a "câinilor" va disputa duminică finala campionatului cu Viitorul, sunt șanse mari ca nici puștii Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu sau Liviu Gheorghe să nu-și facă apariția pe teren. Sau să fie aruncați în luptă de Bratu doar puține minute. În orice caz, aceștia vor fi în lot, rămâne de văzut câți și dacă vor fi introduși pe teren de Bratu. 

Astfel, mai în glumă, mai în serios, nu ar fi de mirare ca Florin Bratu, Ionel Dănciulescu sau antrenorul cu portarii, Daniel Tudor, să-și facă apariția pe teren.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Sepsi: Muțiu - Corbu, M. Popescu, Dudea, Vl. Olteanu - Hanca, I. Șerban, Palici -  Pesici, D. Popa, Moldoveanu

  • Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă vineri, de la ora 20:45, în "Ștefan cel Mare". Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
titiduru22
titiduru22  •  01 Iunie 2018, 03:09

Pe bune gesepeule ???

 •  31 Mai 2018, 17:30
Postat de dan_1970 pe 31 Mai 2018, 16:43

Eduard Apostol, aveti probleme imense. Fara poezie viata e pustiu.

Probleme imense cand ai 16 puncte in fata adverasrelor? Vorba aia: " -doare metre? -enorm, ti-o face-n os"!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Mai 2018, 16:56
Postat de dinamo_fan pe 31 Mai 2018, 16:56

pai in echipa aia sunt mai multi titulari decat in cea din ultimul meci jucat acasa, cu Viitorul :))

cu Voluntari*

Vezi toate comentariile (13)
Comentează