FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Prostituate în cantonament » Doi fotbaliști de la o echipă de top din Liga 1 s-au distrat noaptea la hotel

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 16:55

ASA Tg. Mureș încă se chinuie să își regăsească forma din sezonul trecut, cînd a ieșit vicecampioana României. Deși au plecat mai mulți jucători de valoare, conducerea mureșenilor a adus străini, în speranța că aceștia vor umple golurile lăsate în echipă.

Doi dintre ei, mijlocașii Romario Kortzorg, 26 de ani, și Luis Pedro, 25 de ani, nu au reușit pînă acum să se ridice la nivelul așteptărilor, cel puțin la nivel de profesionalism.

Au vrut să-l trezească pe Bergodi

După meciul cîștigat la limită în Cupa României, cu Bacău, scor 1-0, mureșenii au rămas cantonați la hotelul Mirage din Snagov, în vederea jocului cu Concordia, disputat la Chiajna și cîștigat de elevii lui Bergodi, 2-1.

Conform surselor Gazetei, Pedro și Kortzorg nu prea au dat importanță meciului de campionat și, cu două zile înainte de meci, cei doi au așteptat lăsarea nopții și au chemat în camera hotelului două prostituate cu care s-au distrat pînă în zori. Mulțumiți de serviciile prestate, cei doi le-au rechemat pe fete și în noaptea următoare, adică în noaptea dinaintea jocului cu echipa lui Țălnar.

Îi bagă în ședință!

În jurul orei 4:00 dimineața, deranjați de gălăgia care se auzea din camera celor doi fotbaliști, angajații hotelului au vrut să îl trezească din somn pe Cristiano Bergodi, însă a intervenit un membru al staff-ului echipei, care i-a rugat să nu-l trezească pe italian, cu promisiunea că îi va potoli el pe cei doi.

Povestea a continuat și în cursul zilei, în autocar. Pe drumul de 20 de minute de la Snagov la stadionul Chiajnei, Pedro și Kortzorg au adormit cum s-au așezat în autocar, fiind vizibil extenuați după cele două nopţi de pomină.

Între timp, faptele acestora au ajuns și la urechile lui Bergodi, dar și la ale conducerii lui ASA, care a programat pentru luni o ședință, pentru a se hotărî ce pedepse vor primi cei doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gelu.popica
gelu.popica  •  02 Noiembrie 2015, 11:42

Una din prostituatele care au venit la cei 2 jucatori se numea cumva Nebr0askha ?? Ca am inteles ca el e mare amator de trompe cu barba tg muresene.

zecs93
zecs93  •  02 Noiembrie 2015, 11:40

***, ce e rau in asta ??? doar nu vroiati sa se arda intre ei baietii ca sa nu faca galagie :))) !!! Acuma lasand prosteala la o parte,normal ca sportiv nu le cade bine jucatorilor iar bergodi o sa-i amendeze ( defapt tot clubu asa targu mures) !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

146230795726006
Toma Toma  •  02 Noiembrie 2015, 09:19

Pacat ca 'oficialul ' a musamalizat scandalul. Daca stia Cristiano (ca un vero uomo), i-ar fi pus pe baieti in teren ca sa-si arate virtutile... pentru care primesc lefuri. Abia atunci sa fi venit cu sanctiuni, pedepse, altfel...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează