FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Răsturnare de situaţie » Noi detalii despre transferul lui Ivan la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 11:45

Andrei Ivan, 19 ani, este dorit cu insistență de Steaua, dar transferul încă nu s-a realizat, deși formația roș-albastră și CSU Craiova au căzut de acord în privința sumei de transfer, 3 milioane de euro.

Atacantul a spus de mai multe ori că nu vrea să joace la Steaua, dar ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că jucătorul s-a răzgîndit și că este dispus să joace la formația roș-albastră.

În plus, patronul și antrenorul roș-albaștrilor îl doresc cu insistență pe jucător, iar mutarea se poate face în zilele următoare.

Perioada de mercato din Europa s-a încheiat, iar Steaua este singura echipă care îl poate aduce pe Ivan în această iarnă.

650.000 €este cota lui Ivan, potrivit transfermarkt.de.

"Gabi Enache şi Andrei Ivan sînt jucători pe care noi am vrut să îi transferăm. Nu am putut, din anumite motive. Fiind pe lista noastră, probabil că vom încerca să îi aducem. Dacă se poate, bine. Dacă nu, vom încerca din nou la vară" Laurențiu Reghecampf

Cu toate că vrea să joace la Steaua, Ivan ezită să semenze cu formația roș-albastră. Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală ce îl impiedică pe Ivan să accepte oferta lui Becali.

 ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

Mihai Răduț despre experiența trăită în Ghencea: "Am fost devorat la o vîrstă fragedă. Acum nu aș mai alege Steaua"

Dinamo vrea să-l împrumute pe Petre Jr. » Variante din Liga 1 pentru Patrick

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
stefan..
stefan..  •  05 Februarie 2016, 22:09

GSP-Cancan, ziarul sportiv se 2 lei, cu ziaristi de acelasi calibru, este contrazis de cotidianul Prosport. Acesta afirma ca Mogosanu, personajul craiovean care a ajuns sa se creada antrenor, spune ca Ivan nu va pleca la Steaua. "Până în acest moment, Ivan e component al CSU Craiova şi aşa va rămâne." Declaratie a amaratului care nici in liga a III a nu a fost in stare sa antreneze... Sa vedem cine a avut dreptate: Prosport sau ziarul sportiv de 2 lei, GSP-Cancan.

popescu13
popescu13  •  05 Februarie 2016, 16:39

Am citit cu atentie toate postarile si nu pot sa zic decat " Mare-i gradina Ta Doamne "...

oltenia.universitatea.craiova
oltenia.universitatea.craiova  •  05 Februarie 2016, 14:01
Postat de Alexandru Chis pe 05 Februarie 2016, 13:57

Situatia lui Ivan era deja decisa in momentul cind s-a incheiat Mercato Vest! Pentru Ivan nu exista o a treia cale intrucit clubul oltean este practic lipsit de orice finantare de vreme ce Rotaru a spus raspicat ca ori pleaca jucatorul la Steaua, ori CSU Craiova ramine fara finantator!

tocmai s-a anuntat ca nu se duce la fcsb, inseamna ca becali l-a cumparat pe ivan dar il lasa la craiova care va fi proprietatea lui pentru ca armata isi face echipa steaua in liga 3 sau liga 2 in vara. rotaru poate sa ramana langa becali. mititelu nu stiu ce va face. poate il coopteaza si pe el dar mititelu se crede prea mare pentru asta

Vezi toate comentariile (47)
Comentează