FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIGAȚIE GSP

EXCLUSIV Reacția lui Anatoli Șarpe, organizatorul cantonamentului lui FC Botoșani, despre arbitrii români deghizați din Antalya

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 15:36

Anatoli Șarpe, organizatorul cantonamentului lui FC Botoșani din Antalya, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre situația incredibilă din cantonamentul din Turcia, când români deghizați în arbitri turci au încercat să trucheze meciul amical dintre moldoveni și Amkar Perm, așa cum GSP a dezvăluit în investigația de astăzi.

"Este inadmisibil ceea ce iese la iveală. Cum este posibil să fii român, să arbitrezi o echipă românească în afara țării și să nu-⁠l saluți măcar pe căpitan în română la începutul partidei?

FC Botoșani a jucat acest pe terenul echipei adverse, respectiv
cei de la FC Amkar s-⁠au ocupat de arbitri. Din moment ce am fost
întrebat cine au fost acești arbitri, mi-⁠am pus câteva semne de
întrebare. Nu mi s-a mai întâmplat să primesc întrebări de felul acesta. Mi s-a părut dubios.

Am început să dau telefoane. I-⁠am contactat pe cei care se ocupă de
echipa adversă în cantonament și am primit răspuns că arbitrii au fost turci. Această informație o știam și eu dinaintea meciului", a spus Anatoli Șarpe pentru GSP.RO.

Petre Dan Ionuț, Grigorașcu Cristian și Nedelcu Răzvan au condus partida amicală dintre Amkar Perm și FC Botoșani. 

Anatoli Șarpe a continuat: "Multe întrebări au început să apară în mintea mea, dar oare dacă antrenorul echipei adverse era informat inițial că acest meci, contra unei echipe românești, va fi arbitrat de o brigadă de arbitri români, accepta acest lucru?

E simplu, acești indivizi și-⁠au ascuns identitatea înainte de meci și
în timpul meciului.

Se vede clar intenția de a ascunde că sunt români. Nu este posibil ca pe parcursul unui meci să nu sufli ceva în limba ta maternă.

Nimeni, atât din staff, cât și jucătorii din teren nu au auzit un cuvânt
românesc de la ei, dar vă dați seama că unii dintre ei au mai fost pe alocuri și înjurați în română-⁠ un procedeu des întâlnit în fotbal,
fapt pentru care există cartonașe galbene sau chiar roșii.

Noi, cei care ne ocupăm de organizarea cantonamentelor, nu vom accepta niciodată ca niște indivizi ca aceștia să-⁠și bată joc de munca
noastră.

Echipele vin în cantonament pentru a se pregăti către următoarele
meciuri din campionat și se implică total în acest proces minuțios de pregătire! Fiecare meci, de la primul la ultimul, își are importanța sa! Fiecare meci este diferit! Unul vine după o perioadă de efort (cu minimum două antrenamente mai mult fizice), altul după o zi cu un singur antrenament și acela mai mult tactic.

Este o muncă enormă. Toți suntem implicați în acest proces de pregătire (de la antrenori, jucători, staff medical și organizatori) și nu vom accepta niciodată ca cineva să-⁠și bată joc de munca noastră", a mai spus Anatoli Șarpe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2017, 18:07
Postat de bufnila pe 27 Ianuarie 2017, 16:59

toti se dau loviti, nimeni nu stia nimic. Altii au adus arbitri romani, nu sarpele asta, nu Iuliu Muresan, nu Bani Coman. Ei sunt victime.

"Victimele" barfelor!

sakamoto
sakamoto  •  27 Ianuarie 2017, 17:08

Tudor si-a lasat barba lunga, mustatzi stufoase si s-a dat turc. Il chema Mustafa Efendi-bey. De unde si poezia:Mustafa Efendi-bey, om cu 100 de femei, numai una mai fudula, il tragea mereu de...barba!

bufnila
bufnila  •  27 Ianuarie 2017, 16:59

toti se dau loviti, nimeni nu stia nimic. Altii au adus arbitri romani, nu sarpele asta, nu Iuliu Muresan, nu Bani Coman. Ei sunt victime.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează