FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Record negativ de asistență? Câte bilete s-au vândut pentru meciul Dinamo - Chiajna de miercuri

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 13:20

Dinamo joacă miercuri seara cu Concordia Chiajna, de la ora 20:00, primul meci de la plecarea lui Cosmin Contra de pe banca tehnică a  "câinilor.

Roș-albii vor beneficia însă de un stadion aproape gol, până la această oră fiind vândute sub trei sute de bilete.

Lipsa unui stadion nou, rezultatele modeste din noul sezon și confuzia de la nivelul băncii tehnice sunt, cel mai probabil, motivele pentru care arena din "Ștefan cel Mare" va fi din nou goală la meciul de miercuri cu Chiajna.

După ce a încetat să mai joace pe Arena Națională, Dinamo a avut asistențe din ce în ce mai mici la meciurile de acasă. De exemplu, penultimul meci disputat pe teren propriu, cu Sepsi, a strâns la stadion puțin peste o mie de spectatori. 

  • Dinamo - Concordia Chiajna se joacă miercuri, de la ora 20:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
zizu
zizu  •  20 Septembrie 2017, 04:41

suta in suta vor fi mai multi ca la ultimul meci al Fotbal Club Sportiv PUSCARIA!

rakitic
rakitic  •  19 Septembrie 2017, 23:51

Sunt mai multi pasageri intr-un microbuz!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Septembrie 2017, 19:43
Postat de right_wing_resistance_romania pe 19 Septembrie 2017, 18:26

Ahhh scuze! In aceeasi categorie cu Craiova, Timisoara si Farul, intra indiscutabil, U Cluj si FC Arges. Echipe care nu au un palmares precum Steaua sau Dinamo, dar au o moare masa de suporteri. Cel putin fanii U se simt mereu la meciurile nationalei. Se pare ca va fi o lupta de traditie intre Steaua si Rapid anul acesta, DAR din pacate politicul este implicat la Rapid. Chiar daca primaria dorea sa-i ajute, trebuia sa aduca firme in spatele lor, nu sa iasa ei in fata. Este o diferenta intre un CS si Primaria sectorului 1 in ceea ce priveste managementul sportiv si imi este frica sa nu pice proiectul la o schimbare politica. Spun ca este o diferenta pentru ca CSA-ul are o cultura sportiva, primaria avand experienta 0 si totul s-ar putea decide in functie de foamea de voturi. Este greu pentru acesti suporteri de rezultat ce inseamna o echipa precum cele mentionate mai sus. Citesc zilnic comentarii pe aici ca Steaua este FCSB pt ca FCSB-ul este in liga 1 si joaca in grupele EL. Ce relevanta o avea asta, numai ei stiu. Noi, aia "inculti" din peluze, "drogatii" dupa cum ne numeste presa si cativa rasariti pe aici, RESPECTAM LEGEA DIN ROMANIA. As vrea sa am vreodata in fata un postac ca "Travka" incat sa comparam educatia, diplomele obtinute, experienta in munca si extrasul de cont. In orice galerie sunt uscaturi...acele 50-100 de *** care nu au job si vin pe stadion pentru a face scandal. Insa pana la 8000-9000 cat are peluza Nord este cale lun

si inca ceva ... usor cu tastele ca ti se umfla o vena .. sa nu faci anevrism .. statul are alte inadotiri .. mai bine da 60 de mii lui chipciu decat sa faca un spital o scoala niste salarii .. niste pensie pt bunicatu` ..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează