FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Rednic a analizat Dinamo și Steaua înainte de Derby de România + Anunț despre situația lui Gnohere: "Pleacă sigur!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 16:54

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, se așteaptă la un Derby de România foarte echilibrat, după jocul celor două echipe. Tehnicianul de 54 de ani a comentat și situația lui Harlem Gnohere, care nu-și va mai prelungi contractul cu Dinamo. 

"N-am văzut meciul lui Dinamo (n.r. 2-1 cu Voluntari), m-am uitat doar la rezumat. Am văzut că au marcat la puținele ocazii pe care le-au avut. Dar nu putem compara meciul ăsta Voluntari cu unul împotriva Stelei. 

Atunci se vor motiva, vor fi mult mai deciși, va fi altceva. E adevărat că Dinamo nu joacă strălucit, dar nici Steaua nu impresionează.

Ei vin după o repriză a doua foarte bună cu Osmanlispor. Dar cam toate meciurile lor au fost la limită, chinuite. Eu cred că va fi un duel echilibrat, nu poți spune că este vreo favorită. 

Văd o egalitate în joc. Va fi un meci foarte important pentru ambele. Steaua se poate desprinde, în timp ce Dinamo se poate apropia mult", a zis Rednic în exclusivitate pentru GSP.ro.

...despre situația lui Gnohere: "Un lucru este cert. El nu își va prelungi contractul cu Dinamo. Am lucrat cu mulți jucători precum el. E greu să-l mai împaci după ce te-ai purtat urât cu el. Eu sper să nu meargă la Steaua, ca dinamovist spun asta. Dar nu știu mai multe. Fiica mea, Luana, știe detalii. Am văzut ce declară domnul Becali. Nu știu ce să spun. Mă bucur pentru "Bizonul" că a marcat cu Voluntari. Nu o făcuse de mult timp. Eu am tot vorbit cu el. I-am explicat că trebuie să alerge mult, acum nu o mai face cum o făcea când eram eu acolo. Muncește pentru el. E bine pentru viitorul lui. Oricum sunt mulți impresari care întreabă de el. Va pleca sigur de la Dinamo, nu știu dacă acum sau în vară"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2016, 09:15

"Va pleca sigur de la Dinamo, nu știu dacă acum sau în vară" - analiza extrem de pertinenta. Am inteles tot.

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Noiembrie 2016, 23:13
Postat de zecs93 pe 27 Noiembrie 2016, 23:06

Inlocuitorul perfect pentru bizonu ar fi reintoarcerea lui Kamil Bilinski sau de ce nu Azdren Llulallku de la gaz metan medias si golghterul ligii 1 !!!

:)))))))))))))) Impresarul Gymd ! Ce mai face indianul ? :)))

zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2016, 23:06

Inlocuitorul perfect pentru bizonu ar fi reintoarcerea lui Kamil Bilinski sau de ce nu Azdren Llulallku de la gaz metan medias si golghterul ligii 1 !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează