FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic nu uită și nu iartă! Declarații tăioase despre Negoiță: "Din acest motiv nu am rămas!"

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2017 13:48

Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre situația de la Dinamo, fosta sa echipă.

Rednic a criticat faptul că Negoiță nu vrea să facă investiții la Dinamo și spune că și-a dat seama în vară că nu poate continua la echipa alb-roșie.

- Cum se vede din Belgia războiul iscat la Dinamo între Negoiță și Badea?
- Lucrurile nu sunt clare acolo. Singurul element pozitiv la Dinamo sunt fanii, care au rămas aceiași dintotdeauna. Creează o atmosferă formidabilă și țin vie echipa. Vara trecută mi-am dat seama că n-are rost să rămân doar de dragul de a fi la Dinamo, pentru că era această situație instabilă la nivel de conducere, nu se știe ce va fi cu procesul dintre Negoiță și Badea, strategia lui Negoiță nu poate aduce performanță. Văd că a venit foarte bine Contra, dar nu știu dacă o să aibă parte pe termen lung de momentele de acum.

- Unde a greșit Negoiță?
- Sigur, a preluat clubul într-o situație delicată, s-au achitat niște datorii, cred că am făcut împreună o treabă bună acolo, însă la Dinamo ai nevoie de continuitate. El n-a asigurat-o nici cu antrenorii, nici cu jucătorii. OK, vindeai unul, doi fotbaliști, dar nu pe toți.
Măcar un sfert din banii luați să-i fi investit în alți jucători. La valoarea campionatului din România, Dinamo se putea bate la pas la titlu. Pentru Negoiță e un semnal și implicarea extraordinară a suporterilor. Nu te poți juca cu Dinamo! Ce show, ce coregrafii au făcut fanii pe Arena Națională! Te obligă, nu poți să nu ții cont de ei. S-au săturat de atâta reconstrucție, new Dinamo, old Dinamo. Le ajunge! Lumea vrea rezultate, pentru că nu mai ești în insolvență și ai posibilitatea să joci în Europa.

- Sunteți de acord cu observațiile că Adi Mutu a încercat încă din prima zi să-l înlăture pe Andone?
- Mutu nu are experiență de conducător, însă nu cred că de la el s-a născut situația lui Andone, care exista înainte să vină Adrian. Lipseau rezultatele, evoluțiile nu erau constante. Să fim corecți: pe Ando l-au salvat meciurile cu Steaua din finalul anului trecut.

- Credeți în teoria că Mutu vizează, de fapt, la un moment dat, postul de antrenor la Dinamo?
- El încă nu poate antrena. Sigur, dacă avea carnet, te mai puteai gândi. Dar știu că-și dorește să devină tehnician, a și declarat-o. Și la Târgu Mureș se implica mult. Oricum, îl văd mai repede ca antrenor decât în administrație.

Interviul complet, în care Rednic vorbește despre naționala României și despre Belgia și despre lupta la titlu din Liga 1, îl găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  07 Martie 2017, 17:07

E greu sa digeri esecul.Se vede ce antrenor bun esti in Belgia(ti-au dat aia meciul ,poate ramai in prima divizie)

vasy86le
vasy86le  •  07 Martie 2017, 16:55
Postat de mariuss72 pe 07 Martie 2017, 16:41

Nu ai ramas pentru ca esti un nehalit, nu te mai saturi de bani.

E usor sa dam vina pe el, dar cu totii stim ca Negoita nu a procedat corect, cand vrei performanta nu vinzi cei mai buni jucatori ci din contra, aduci altii valorosi sa faci o echipa buna cu care sa te bati la campionat si la calificarea in grupele unei competitii Europene. E adevarat ca Rednic avea interesele lui, dar cred ca se puteau intelege.

1677438275806773
George Iosif  •  07 Martie 2017, 16:45

M-am saturat de acest ipocrit care de fiecare data cind a dat interviu a spus alte minciuni de ce nu a ramas la DINAMO,lui nu ia iesit jocul care voia sa-l faca cu fiicasa,pentru a lua bani cit mai multi cum ea si clanul Reghe de la steaua

Vezi toate comentariile (7)
Comentează