FOTBAL  »  Superliga  »  CERTURI

EXCLUSIV Reghe se ceartă cu toată lumea! Antrenorul nu are contestatari numai în rândul elevilor săi. Cel nemulțumit a vrut să plece de la club

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 09:26

Preparatorul fizic Matteo Spatafora e extrem de nemulţumit de faptul că Reghecampf nu-i dă mână liberă în ceea ce priveşte antrenamentele fizice.

"Îl controlează în tot ceea ce face, nu îl tratează ca şi pe Thomas Neubert, care de multe ori conducea şi singur o şedinţă exclusiv fizică", e o altă dezvăluire din interiorul Stelei.

Tot din sursele Gazetei, Spatafora a fost atât de afectat de relaţia cu Reghe încât îşi dăduse acordul în faţa lui Daniel Isăilă, pentru a-l urma în staff, în cazul în care fostul secund al naţionalei ar fi preluat-o pe CSM Poli Iaşi. Mutarea nu s-a mai realizat şi preparatorul italian a rămas la Steaua.

Laurențiu Reghecampf a avut un conflict și cu Thomas Neubert, care a ales să plece de la Steaua la ȚSKA Sofia. 

Palmaresul Stelei în ultimele 2 luni
6 victorii
4 remize
4 înfrângeri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
485809194904413
Costel Tudor  •  21 Noiembrie 2016, 17:36

Reghe este unul din cei mai slabi antrenori din liga 1 .Rezultatele pe care le-aobtinut in trecut la fcsb se datorau sucurilor magice !

811730288915362
Constantin Luca  •  21 Noiembrie 2016, 14:50

reghe antrenorul este cel mai bun prieten al jucatorilor,cel mai apropiiat,cel care-i cunoaste cel mai bine,,cel care trebuie sa-i mai acopere ln unele cazuri,uite la sumi cum li strange ln brate si-i pupa,nu-i cad galoanele,tu te crezi prea mare,n-ai mai mult de 170,lnsa nu stiu sub caciula cat ai,cred ca nu ai prea mult,dupa comportament nu se cunoaste.pt.binele tau si mai ales al echipei,care nu-i orcare,e steaua,schimbati atitudinea,vei avea rezultate de o sa te miri de unde au atata forta jucatorii tai,nu tot schimba lntruna,sant jucatori valorosi,ridicate s-au coboara la valoarea lor.sa fii sanatos la trup si la cap.astept nu schimbarea ta,ci rezultatele.!!!

spion_kop
spion_kop  •  21 Noiembrie 2016, 13:51
Postat de supereduardo10 pe 21 Noiembrie 2016, 13:29

Bahh Reghe dati drumu la productia de sucuri magice ca asa nu mai merge :))

pai d'aia e nemultumit Spadafora asta, ca toti au dat-o pe coca-cola la pet de 2 litri, MiMi le-a spus clar ca nu au voie la pet, doar la doza, se duce acidul repede si nu baloneaza ... tot din interiorul fcsbist am aflat, la fel ca jesepe ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close