FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Reghecampf îl desfiinţează pe Andrei Vochin într-un interviu GSP: "Omuleţul ăsta de la FRF a luat-o razna"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 01:00

Tehnicianul Stelei a oferit un interviu în exclusivitate pentru reporterul Gazetei din Olanda, Andrei Crăiţoiu, în care a vorbit despre toate problemele şi speranţele Stelei din următorul sezon.

Laurenţiu Reghecampf spune că noul selecționer nu cunoaște fotbalul românesc și că federalii iau decizii rupte de realitate.

În vizor a fost luat Andrei Vochin, consilierul FRF fiind desfiinţat de către Reghecampf:

"Vochin poate să spună ce vrea şi nimeni nu ia nicio măsură! Nu vorbesc neapărat de el pentru că nu vreau să-i fac reclamă gratuită, dar el este un omuleţ care stă şi el pe la FRF şi cam atât! El nu are dreptul să vorbească despre antrenorii români pentru că nu-i cunoaşte. Sau dacă-i cunoaşte, îi ştie doar pentru că a fost jurnalist. Cam atât!

O secundă! Tot Vochin a spus că Christoph Daum este de acelaşi nivel cu Mircea Lucescu. Omul a luat-o razna dacă a ajuns să declare aşa ceva! Mircea Lucescu este în primii zece antrenori din Europa activi, în timp ce Daum nu a fost niciodată în acest top. Ei l-au angajat de pe terasă, haideţi să fim serioşi".

Citeşte acum pe platforma Gazeta Digitală şi din zori la chioşcuri interviul exclusiv cu Laurenţiu Reghecampf, ce spune despre Gigi Becali, transferurile Stelei şi posibilele plecări de la echipă.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT

√ Interviu EXCLUSIV cu Mevlja, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din preliminariile Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
varza00
varza00  •  13 Iulie 2016, 11:20

*** ar trebui sa taca din gura. Impreuna cu consoarta si becali sunt printre cei care au nenorocit jocul sportiv fotbal in romania. Nu conteaza echipa, lupta sau determinarea. Conteaza numai banii, aranjamentele, blaturile si afirmarea prin orice tehnica a jucatorilor pe care familia ii detine. Ca la manej.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ipsilante
ipsilante  •  13 Iulie 2016, 10:10

Pe sotul sosiei sale, l-a lovit mingea-n *** si acum, gloaba se crede taur . Violent, necerebral, cu singurul lui neuron in ceata, oracaie si jigneste, ca la usa cortului, personalitati, Daum si Andrei Vochin, prin fata carora, nu are permis, intelectual, de trecere. Nici ca anterior nu a dovedit NIMIC! Doar la FCSB, unde Becali, Stoica si Agaseala i-au facut lotul si echipa, a castigat ce a castigat. In rest, IOC! Sfat de la mine: Reghe, banii nu tin loc de creier, de intelepciune. Tu esti prost, invidios si increzut. Incearca sa te schimbi. Altfel vei imbatrani singur si trist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  13 Iulie 2016, 06:28

rusine reghe ! dupa perioada din tara , lucescu, a antrenat doar echipe cu bani, transferand jucatori dupa pofta inimii, astfel au aparut si rezultatele. nu neaga nimeni valoarea lui si experienta, dar mai usor cu laudele. la el si voi , doar banul conteaza, omul asta ( DAUM ) a venit pentru relansarea carierei si asteapta ajutor pentru schimbarea mentalitatilor. nu-l v-a avea, iar Vochin face parte dintr-o echipa si nu intelege sa schimbe macazul ca asa vreti voi, cantonatii in mediocritatea campionatului. nu va convine regula cu tinerii jucatori, preferati sa duceti fotbalul romanesc, mai mult in mocirla, pentru interesele voastre meschine !

Vezi toate comentariile (77)
Comentează