FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Replica lui Dinu după ce Lupu l-a făcut înfumurat: "L-am slăbit 9 kilograme în 10 zile! A agățat vreo trei ca să joace poker, având lângă piciorul mesei o sticlă de vin"

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 16:24

Dănuț Lupu i-a comparat azi, într-o emisiune televizată, pe Cornel Dinu și Mircea Lucescu, numinându-l înfumurat pe primul. De asemenea, a afirmat că Il Luce e un pedagog mai bun decât "Procurorul". (Vezi declarațiile lui Lupu aici)

Fostul antrenor de la Dinamo i-a răspuns fostului mijlocaș pe care l-a antrenat în anii '90: 

"Dănuț Lupu a fost poate cel mai mare talent al anilor '90. Din punct de vedere fizic, a fost superior lui Hagi. Ca talent, alături de Hagi. Marea lui problemă a fost că nu i se potrivea și nu accepta, prin felul lui rebel de a fi, niciun fel de pedagogie. Sper că el știe ce înseamnă pedagogie.

Ce puteam să fac cu el când conducerea mi l-a adus în 1999? Am spus că nu-l mai iau la echipă după experiența din 1997, când nu s-a prezentat nici după ce l-am învoit o săptămână, dând dovadă de pedagogie, din cantonamentul de la Câmpina al lui Țălnar.

lupu

Iar în '99, deși nu l-am acceptat, pentru că aveam o ordine la echipă și nu mi-o putea tulbura, l-am luat totuși în cantonamentul din Franța, de probă. L-am slăbit 9 kilograme în 10 zile. La venire și-a uitat pașaportul pe căruciorul de la aeroport, iar apoi nu respecta ieșirea la încălzire, cu 35 de minute înainte de ora de joc.

A mers și mai departe când i s-a oferit o primă pentru victoria cu Lausanne și i-a aruncat banii în față lui Tică Dănilescu. Iar ca să pună capac la toate, în ultimele zile, masorul Pantilie, speriat că n-a văzut așa ceva la echipa mea, mi-a spus că a agățat încă vreo trei ca să joace poker, având lângă piciorul mesei o sticlă de vin.

La întoarcere, reușiții mei conducători mi-au spus că n-am ce sa fac și trebuie să-l accept. Tot ei, după vreo două luni, când au văzut ce a făcut dupa meciul de la Alaves, mi-au spus că nu se mai poate și l-au retras", a spus Dinu astăzi pentru GSP.ro. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
undergrant
undergrant  •  24 Octombrie 2017, 21:58
Postat de Soos Vilmos pe 24 Octombrie 2017, 19:57

Stimati tovarasi, iar a inviat la voi in redactie tov. florescu ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

George
George  •  24 Octombrie 2017, 20:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Octombrie 2017, 19:57
Postat de Soos Vilmos pe 24 Octombrie 2017, 17:29

***

Stimati tovarasi, iar a inviat la voi in redactie tov. florescu ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează