FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Revoluție la CFR Cluj: Mureșan mazilit de noul boss care vine în club! » Schimbări radicale la toate nivelurile

Simon Maurer
Simon Maurer

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 00:00

Ediția tipărită de joi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că la campioana CFR Cluj sunt preconizate mutări spectaculoase în următoarea perioadă. 

Cea mai importantă ar putea fi reprezentată de sosirea la club a omului de afaceri Simon Maurer! Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, bărbatul de 51 de ani este dorit la CFR Cluj de către Neluțu Varga, patronul campionilor.

Sas la origini, Maurer are afaceri în același domeniu cu Varga. Maurer a început să-și clădească propriul imperiu imobiliar tocmai în Cluj Napoca, după care s-a extins în toată Transilvania, în special în Brașov și în Sibiu.

Acum, revine în orașul capitală a Ardealului pentru a controla piața imobiliară alături de Varga. Iar acesta din urmă dorește să-l atragă financiar la echipa lui.

"Maurer va reveni în Cluj pentru a construi mii de apartamente pe terenurile lui Neluțu. Și Varga vrea să-l aducă la club, mai ales că va crește nivelul salarial. Se va ajunge din nou la salarii de 20.000-25.000 de euro pe lună pentru mulți dintre jucători, se dorește aducerea a 5 fotbaliști de clasă pentru a se forța accederea în grupele Champions League și câștigarea unui nou titlu de campioni. Există o informație, care circulă în mediile de afaceri din Brașov, că numai în acest oraș ar fi vândut apartamente în toți acești ani de 350 de milioane de euro", precizează sursele GSP. 

Maurer ar plănui schimbări spectaculoase la toate nivelurile și și-a ales deja echipa cu care vrea să lucreze. Află din Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) cine ar urma  să-i înlocuiască pe Mureșan și pe Dan Petrescu la CFR Cluj.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (63)
100002473541087
Danut Ognean  •  27 Mai 2018, 17:31

ce articol anticfr scris de un gazetar frustrat gigist al gsp!muresan si petrescu nu vor pleca sau nu vor fi dati afara spre disperarea voastra a gigeilor fcsb-ei!deci gura mica si doliu placut fcsb-ilor1petrescu si muresan cu echipa lor vau stricat vacanta1ha ha ha!fortza dinamo!fortza cfr

416035585491188
Dimache Gelu  •  24 Mai 2018, 23:44

SA I SPUNA CINEVA..SPIRUHARETISTULUI..CAPITALA..TRANSILVANIEI..E ? ALBA IULIA..UNIFICATA PRIMA OARA DE..UN BRAILEAN ..DEVENIT..BAN AL CRAIOVEI.. SANGE N INSTALATIE.. ASTIA DE VA NUMITI ..ROMANI..SAU VLAHI..IN CELE MAI VECHI HRISOAVE ..DE PESTE PADURI... FACETI CENTENARUL ANUL ASTA.. MOLDOVENII SI VALAHII AU 60 DE ANI INAINTEA VOASTRA..DE CE?.. YO TE ..D AIA..

870797579666969
Ernest Pap  •  24 Mai 2018, 15:11

==cine ar urma să-i înlocuiască pe Mureșan și pe Dan Petrescu la CFR Cluj==. În limbaj de mahala stirea asta se cheamă *** ANTICFR-ist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează