FOTBAL  »  Superliga  »  CUTREMUR LA VIITORUL

EXCLUSIV Revoluție la Viitorul! Hagi a desființat echipa a doua, dă afară 3 jucători și își vinde ultimele "perle"! » GSP.ro a aflat și motivul din spatele deciziilor șocante

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 16:37

 Începutul de sezon dezastruos de la campioana Viitorul are efecte în plan administrativ. Gheorghe Hagi a decis să desființeze echipa a doua a clubului, care evolua în Liga a 3-a, și să-i vândă sau să-i dea afară pe fotbaliștii importanți rămași la echipă! Totul, pentru că își pregătește plecarea în străinătate și vrea să reducă cheltuielile.

Marți seară, cu doar trei zile înainte de startul sezonului Ligii 3, angajații Academiei Hagi au primit o veste șoc. Prin telefon, în drum spre aeroport, Gheorghe Hagi a anunțat că desființează echipa a doua.

Decizia a fost confirmată miercuri dimineață, când clubul a trimis la FRF o hârtie prin care a anunțat retragerea echipei din Liga 3. Viitorul 2 urma să joace sâmbătă, la ora 17:00, acasă cu AFC Unirea 04 Slobozia, în seria a II-a.

Unii jucători de la Viitorul 2 vor fi promovați la prima echipă, iar alții au fost anunțați să-și caute cluburi. 

Ca urmare a retragerii Viitorului, Unirea Slobozia va juca în prima etapă cu Farul, echipă care în mod normal avea zi liberă din cauza faptului că în serie erau doar 15 echipe. Meciul Farul - Unirea va fi, însă, amânat din cauza timpului scurt în care constănțenii ar fi trebuit să se pregătească de joc.

ÎI VINDE PE GANEA ȘI BOLI

Pe lângă decizia desființării Viitorului 2, Hagi pregătește, însă, o restructurare uriașă a cheltuielilor Academiei. Patronul i-a informat pe colaboratorii săi că le va rezilia contractele lui Herea, Dumitraș și Marius Constantin, aduși la începutul verii, și-i va vinde pe Cristian Ganea și Kevin Boli înainte de încheierea perioadei de transferări.

Asta după ce Hagi i-a dat în această vară la FCSB pe Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Romario Benzar, punându-i pe lista de transferuri pe Morar, Neluț Roșu și Purece. De asemenea, Gabi Iancu a fost lăsat să plece liber. 

Săptămâna trecută, Hagi a fost văzut la birourile clubului Farul, club la care a trimis apoi 5 jucători de la Viitorul 2. 

Bugetul echipei a doua de la Academie era de aproximativ 100.000 de euro pe sezon.

Surse din club susțin că deciziile luate de Hagi în ultimele zile ar fi urmarea unei oferte din străinătate căreia antrenorul-patron este tentat să-i dea curs. Înainte de plecare, el ar dori să reducă la maximum cheltuielile cu Academia Hagi. Obiectivul în acest sezon a fost modificat în salvarea de la retrogradare.

Oficialii Zoltan Iașko și Cristian Bivolaru nu au putut fi contactați pentru a comenta ultimele evenimente de la club. 

Viitorul II

  • înființată în 2014, acum trei ani
  • înființată din dorința ca jucătorii care ieșeau din Academie să aibă unde juca la nivel de seniori.
  • Echipa s-a înscris în Liga 4 Constanța, unde a devenit campioană după doar un sezon, câștigând campionatul cu victorii pe linie.
  • în play-off-ul de atunci, a învins-o pe Granitul Babadag, campioana din Tulcea, 3-1
  • Numeroși jucători de la Viitorul II au fost promovați la prima echipă. Totodată, mulți dintre cei de la echipa secundă au fost alături de Viitorul în Youth League.
  • a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Seria 3 din Liga 3

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (68)
costel_c
costel_c  •  25 August 2017, 09:15

In ultimul an toti deontologii laudau proiectul Viitorul. Cat timp CFR-ul avea rezultate in Europa, aceeasi deontologi ne explicau cat de sanatos si de succes este proiectul lor. Cand nenea Jiji arunca milioane de euro pe jucatori romani aceeasi deontologi ne spun ca isi permite. Cu ce ramane fotbalul romanesc dupa aceste discutii? Nationala este praf. Viitorul nu a dat un singur jucator care sa se impuna in vreo echipa din Europa. CFR a fost un pic in insolventa si in 10 ani de "afacere de succes" a avut un singur jucator roman mai de soi pe nume Deac. Iar nenea Jiji a bagat foarte multe milioane de euro in transferurile interne de jucatori romani. Cu toate astea am mers cu echipa nationala din rau in mai mai rau, echipele de club nu reusesc sa adune puncte pentru coeficientul tarii, etc.

r10robert
r10robert  •  24 August 2017, 20:21

Mai aveti ceva rau de spus despre Hagi? Voi care sunteti perfecti? Sa va spun ceva. Prostul si raul cauta tot ce e rau dintr un lucru, trece cu vederea instantaneu despre orice e bun despre acel lucru. Iar voi presa in general ar trebui sa l respectati mai mult pe Hagi. Aveti grija ce spuneti. Lucescu a ales Turcia fiind socat de ce se intampla in Romania. O sa vorbiti de Becali Cfr,Dinamo dand cu piciorul la ceva frumos ce a facut Hagi.

r10robert
r10robert  •  24 August 2017, 20:09

Cititi comentariile in general de pe site uri in care niste nestiutori despre fotbal,rai, ***, ipocriti vorbesc urat de Hagi si poate o sa intelegeti de ce vrea sa plece Hagi. Unii lipsiti de educatie, ametiti ne intelegand ce se intampla cu ei insisi vorbesc urat de cel care a facut cel mai mult pt fotbalul romanesc. Majoritatea din tara asta sunteti sub orice critica. Lipsiti de Dumnezeu. Dute Hagi in turcia. Cei care te hulesc nu merita nici sa te priveasca. Ei raman in prostia lor incontinuare, nu trebuie sa ai pretentii de la ei, atat pot, sa fie rai si prosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează