FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Rezultatele RMN-ului: Alibec și Pintilii au aflat azi cât de grave sunt accidentările de la meciul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 13:11

Laurențiu Reghecampf pregătește meciul cu Astra Giurgiu de luni, ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO, iar azi a primit două vești bune.

Ieri,  Denis Alibec și Mihai Pintilii au fost la un control ecograf, iar azi au făcut și un RMN. 

Lovit în mai multe rânduri în genunchiul stâng la partida cu Dinamo, Alibec nu are nimic grav și are șanse foarte mari de a începe ca titular partida cu Astra de luni. 

Nici situația lui Pintilii nu este foarte complicată, deși la început lucrurile nu păreau deloc bune. Sursele GSP susțin că la el ar fi vorba doar despre o întindere, însă prezența sa în prima echipă cu Astra este pusă sub semnul întrebării. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
armenteros
armenteros  •  04 Mai 2017, 16:13
Postat de andyandrei2015 pe 04 Mai 2017, 14:58

toti jucatorii pe care i ai enumerat tu,au jucat cu echipe bune din Europa la Steaua,au avut rezultate,si afara joaca binisor ,sunt cu 10 mii de clase peste echipa noname fcd .de 5 ani out din Europa,si cand intra se face de ras.nu trece nici preliminariile,asa cum va fi si anu asta.rasule frustrat

Tin sa iti reamintesc faptul ca Dinamo e la originea celor mai umilitoare eliminari din cupele europene.

bigdeal
bigdeal  •  04 Mai 2017, 15:41
Postat de thomassystem pe 04 Mai 2017, 15:17

Țin să-ți reamintesc că putregaiul din Ghencea, este cea mai slabă echipă din Champions League. Oficial. În grupe nu a câștigat vreun meci de peste 30 de partide. O umilință înfiorătoare, ne face țara de râs an de an. Decât să te faci de cacao mai bine nu participi. Steaua in Europa este sinonimă cu RUȘINEA. Anul ăsta nu veți putea îmbunătăți recordul de meciuri fără victorie în Champions League deoarece veți termina pe 3 și nu veți avea drept de joc. Slavă Domnului!

Decat sa nu castigati campionatul 10 ani, mai bine nu participati;)

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Mai 2017, 15:39
Postat de thomassystem pe 04 Mai 2017, 14:34

Cartoful ăsta prăjit de Alibec valorează 15 milioane de euro în mintea infractorului din Pipera. În realitate valoarea lui reală este pe la 15 milioane de lei vechi, adică 1500 de RON. Gras, lent, figurant, bădăran, cu fluturi în cap. Tipic românesc. La orice echipă din vest ar fi de umplutură, o altă țeapă răsunătoare data de oier alături de Rusescu, Chiriches, Tănase, Stancu, Stanciu, Gardos. Alibec e mediocru chiar și pentru liga mămăliga. Are ceva talent dar este eclipsat de caracter și autosuficienta. Dacă era sculă nu ajungea la 26 de ani să fie cotonogit in liga mămăliga. Juca afară de 5 ani că titular.

Daca atata costa Alibec, inseamna ca eu cu 50 de euro te cumpar pe tine si pe toate rudele tale din ultimele 2 generatii!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează