FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Scandal imens între Reghecampf și Neubert » Acuze dure între cei doi: "Suntem penibili! M-ai distrus"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 14:30

În ultimele luni, Reghe s-a contrat de mai multe ori cu Neubert, motivul principal fiind reproșurile în ceea ce privește pregătirea fizică slabă a echipei.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie în exclusivitate două episoade care au dus la ruptura dintre Reghecampf și Thomas Neubert.

Reghecampf n-a mai rezistat și l-a făcut praf pe preparatorul fizic de față cu mai mulți colaboratori ai săi, imediat după meciul care a decis campionatul, partida cu Astra, de la Giurgiu, scor 2-0.

"Băi Tommy, nu vezi, bă, că suntem lați?! Nu mai suntem în stare să rezistăm 90 de minute, suntem penibili! Am ajuns să fie peste noi la pregătire fizică unii care stau și se antrenează când vor. Nu e, bă, normal! Lasă-mă, că m-ai distrus" ar fi fost cuvintele care au produs cu adevărat ruptura

În ultimele zile cei doi au avut o discuție bărbătească, în urma căreia Reghe a decis ca neamțul să plece de la Steaua.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală AICI materialul integral și vezi care a fost al doilea motiv de ceartă între Reghe și Neubert și află totul despre plecarea neamțului.

Alte subiecte exclusiv print:

General? Nu, dictator! Iordănescu a transformat cantonamentul naţionalei într-un pol de tensiune și nesiguranţă totală!

Abia întors din Franţa, Andone va pleca iar în Hexagon, pentru a analiza și jocul “tricolorilor” cu Elveţia

Michael Laudrup a vorbit cu GSP: "O să fie greu cu voi în preliminariile CM"

Iordănescu a primit raportul! Cifrele i-au arătat că s-a păcălit teribil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
120620755017896
Virgil Matei  •  13 Iunie 2016, 21:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Iunie 2016, 19:57

"Băi Tommy, nu vezi, bă, că suntem lați?! Nu mai suntem în stare să rezistăm 90 de minute, suntem penibili! Am ajuns să fie peste noi la pregătire fizică unii care stau și se antrenează când vor. Nu e, bă, normal! Lasă-mă, că m-ai distrus" Cum Neubert nu pricepe romaneste, e clar ca orice dialog dintre cei doi se poarta in germana. Asa ca asa-zisele acuze dure par a fi insailarea unui ziarist pus pe ațâțat. Drept care, hop! Boromanii de serviciu, cu un deget in gura si cu unghia in jugulara, au dat drumul la corul bocitoarelor: energizante, prafuri, sticlute, dopaj. De parca nu s-ar fi depistat asa ceva la controalele anti-doping, macar la meciurile din Europa, ca la noi, spun aceiasi boromani, toti sunt *** lui Becali. Dar Ekeng tot victima lui Neubert e?...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427278137453618
Walter Wicky  •  13 Iunie 2016, 18:57

Thomas a facut performanta la fcsb,Reghe a fost si ramane cu performanta la gratar.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează