FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV SCANDAL în haită! Steliano Filip, atac dur la Rednic după ce n-a fost numit căpitan: "Sînt nedreptățit, am ajuns la capitolul diverse! Nimeni nu consultă jucătorii!"

Pînă acum, Filip a purtat banderola doar conjunctural
Pînă acum, Filip a purtat banderola doar conjunctural

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2016 00:00

Steliano Filip, 21 de ani, îi răspunde lui  Rednic după ce tehnicianul "cîinilor" a declarat că Anton este primul căpitan, iar după el "vine potopul".

Mircea Rednic a avut de ales în cantonamentul din Cipru cine va purta banderola la Dinamo după transferul lui Matei la Atromitos.

Nominalizaţii au fost Paul Anton şi Steliano Filip, iar cîştig de cauză a avut primul. Întrebat cine va fi al doilea căpitan după Anton, Rednic a răspuns în stilul său caracteristic: "Anton va purta banderola. Cine va fi căpitan după el? După Paul, potopul!".

Gazeta l-a contactat pe Filip pentru a comenta numirea noului "şef" din teren al "haitei", dar şi declaraţiile antrenorului său.

- Steliano, noul căpitan al lui Dinamo e Paul Anton, iar  Rednic a spus că după Anton vine potopul. Cum te simţi?
- Neapreciat! M-am obişnuit să fiu apreciat mai mult de cei din exterior decît de persoanele din club. Cît despre ce a spus antrenorul nostru, Doamne-fereşte să vină potopul!, că dacă se scufundă "corabia", nici căpitanul nu o mai salvează. (rîde)

- Te simţit nedreptăţit?
- De cînd am venit în Ştefan cel Mare, am tras tare pentru Dinamo, mi-am dorit mereu să cresc valoric şi să nu-i dezamăgesc pe cei care m-au adus aici şi au avut încredere în mine. Da, mă simt nedreptăţit pentru că sînt printre cei mai vechi jucători din lot şi sînt convocat constant la echipa naţională.

- Să înţelegem că nu eşti de acord să fie  Anton căpitan?
- Doamne-fereşte! Nu vreau să fiu înţeles greşit, nu îl contest pe Paul. Mă deranjează însă că sînt băgat la capitolul "diverse".

"Nu accept să fiu de umplutură"

- Totuşi, dacă vei fi numit al doilea căpitan, vei accepta?
-  Nu ar fi prima oară, am mai fost al doilea purtător al banderolei. Pe mine mă onorează foarte mult să fiu căpitanul lui Dinamo, dar nu am să accept niciodată să fiu de umplutură, nu după cît am muncit ca să ajung pînă aici.

- Jucătorii au fost consultaţi în vestiar înainte de numirea lui Anton?
- Nu a fost nimeni consultat. Asta-i principala noastră problemă. Sîntem consideraţi "materie neglijabilă", se pare. Pe Paul îl susţin toţi colegii, are toate calităţile pentru a fi căpitan, nu are legătură numirea lui.

Cine trebuia să fie numit căpitanul lui Dinamo?

Steliano Filip
Paul Anton

- Ce crezi că trebuie să faci ca să ajungi într-o zi căpitan?
- Ce să mai fac?! Poate să dau 20 de goluri pe sezon din postul de fundaş! (rîde)

"Treaba mea e să joc cît mai bine, să cîştig cu Dinamo campionatul şi Cupa şi să prind lotul naţional pentru Euro. Asta e tot ce mă interesează"
Steliano Filip, fundaş Dinamo

2 golurişi 2 pase decisive în 19 meciuri a izbutit Filip în acest sezon de Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
1714695605434601
Nicolae Marineac  •  06 Februarie 2016, 15:20
Postat de geo.b. pe 06 Februarie 2016, 10:49

As vrea a mai avea de adaugat si zecile de cartonase pe care le iei intr-un sezon,plus etapele de suspendare si cand iti lasi echipa in 10.Cam multe,nu crezi ? Acestea nu sunt caracteristicile unui capitan de echipa.Mai spunea un fost jucator Dinamovist,ca numai jucatorii cu "sange alb-rosu" merita sa fie capitan.Vrajeala,s-a confirmat de multe ori,cel putin dupa '89,ca singurul "sange alb-rosu" este BANUL si atat.Or fi fost in trecut jucatori ai acelor echipe,care "mureau" pe teren pentru brandul Dinamo,dar...."au fost o data ca,nici o data".Dar singurul tau scop de a fi capitan este doar ca sa-ti creasca cota pentru un viitor transfer.Dar cota se mai mareste si prin prestatiile tale din teren nu neaparat ( artificial ),prin acea banderola.

O fi auzit de un DINU,CHERAN,GHITA...?

1714695605434601
Nicolae Marineac  •  06 Februarie 2016, 15:09

Nu cred ca ai dreptate,nu ai aratat nimic deosebit pana acum,trage tare si arata ce poti.Am jucat si eu fotbal,nu la nivelul tau iar in vestiar erau scrise doua articole. Articolul 1-Antrenorul are intotdeauna dreptate,2-Cand nu are dreptate se aplica articolul 1.AI TIMP SA AJUNGI SI CAPITAN,iti urez multa sanatate!

1714695605434601
Nicolae Marineac  •  06 Februarie 2016, 15:08

Nu cred ca ai dreptate,nu ai aratat nimic deosebit pana acum,trage tare si arata ce poti.Am jucat si eu fotbal,nu la nivelul tau iar in vestiar erau scrise doua articole. Articolul 1-Antrenorul are intotdeauna dreptate,2-Cand nu are dreptate se aplica articolul 1.AI TIMP SA AJUNGI SI CAPITAN,iti urez multa sanatate!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează