FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV / Scandal monstru între Dinamo şi Astra din cauza lui Bogdan Rusu!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Atacantul Bogdan Rusu, venit de la Farul Constanţa în probe la Dinamo, a fugit din Bucureşti şi a semnat un contract pe 5 ani cu Astra Ploieşti.


Relaţiile dintre Dinamo şi Astra s-au tensionat azi după ce prahovenii le-au furat din curte un jucător sosit în probe în urmă cu cîteva zile. Sîmbătă, Bogdan Rusu s-a prezentat la reunirea "cîinilor" şi urma să semneze un contract cu roş-albii.

Aseară însă, atacantul de 20 de ani venit de la Farul a plecat din Bucureşti fără să-i informeze pe "cîini", iar azi a semnat cu Astra un contract pe cinci sezoane.

Astra l-a transferat din Ştefan cel Mare în această iarnă pe Ousmane N'Doye, iar Dinamo îl vrea de la prahoveni pe Seto Takayuki.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
paul.o.53
paul.o.53  •  12 Ianuarie 2011, 00:45

Daca e bomba, pai ar trebui sa ne datzi interviuri cu femeia de serviciu care l-a vazut parasind Dinamo impreuna cu doi marscati de la Astra, cu controlorul de bilete din trenul de Ploiesti, o declaratzie de pe scara trenului, etc,etc.

secret_tipser
secret_tipser  •  11 Ianuarie 2011, 23:40

OFER UN PONT ZILNIC (EVALUAT LA 168 EURO - atat costa pontul PE SITE.UL WWW.SECRETBETTINGTIPS.COM) . PARIURI CASTIGATOARE 85%/luna - 1 meci pe zi cota 1,75-2,1 - COST 4 EURO urmatoarea zi gratis daca e gresit. DETALII LA ID : secret_tipser - detalii pe mesenger sau pe mail yahoo. CASTIGURI GARANTATE !!

buciumancodrut
buciumancodrut  •  11 Ianuarie 2011, 23:05

Oricine ar venii,anul acesta este compromis...poate cupa...dar e greu mai nou si cu Bistrita....!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează