FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Schimbare importantă în conducerea unui club de play-off! Va fi noul director sportiv al clubului » Prima reacție!

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 12:41

Daniel Stanciu s-a despărțit în iarnă de ASA Târgu Mureș, unde problemele cu banii au adus echipa pe loc retrogradabil, deși în urmă cu doi ani se lupta la titlu cu FCSB.

Fostul președinte al mureșenilor a avut o ofertă de la Concordia Chiajna, în iarnă, pe care a refuzat-o, însă având o altă propunere mai interesantă. 

Omul de fotbal a discutat cu Mihai Rotaru, iar cei doi s-au înțeles ca din vară Stanciu să devină director sportiv la CS U. 

Sursele GSP.RO susțin că Daniel Stanciu deja lucrează la proiectul pentru formația olteană. "Este adevărat că discut și cu CS U Craiova, dar și cu alte echipe. 

Este o variantă, nu pot nega acest lucru. Mă cunosc cu domnul Rotaru de mai mult timp. Dar în vară voi lua o decizie", a zis Daniel Stanciu pentru GSP.RO. 

Daniel Stanciu este în ultima vreme prezent la majoritatea meciurilor celor de la CS U Craiova. Nu doar prietenia cu Mihai Rotaru, dar probabil și pentru a analiza lipsurile echipei, îl țin aproape de echipă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  11 Aprilie 2017, 16:04

Da priceput mai e acesta.Pe unde a fost s-a cam ales praful.Mai stii ca nu asta vor?

widoqq
widoqq  •  11 Aprilie 2017, 15:44

Nu inteleg ce cauta *** asta la Craiova!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion2010
ion2010  •  11 Aprilie 2017, 13:35

Doar Rotaru si cu Minea nu mai ramasesera neprostiti de Stanciu. Acum a ramas doar Minea de la Chiajna neprostit. Stanciu e atat de cautat dupa ce a facut mari performate la Poli si la ASA. A ridicat aceste echipe pana aproape ca le-a retrogradat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează